Sziasztok!

Jövő héten lesz egy hónapja, hogy elindítottam ezt a blogot és természetesen ez idő alatt nem kerülhettem el, hogy ne kapjak negatív kritikát. Mielőtt félreértenétek, edzett vagyok már ezen a téren, mivel az A Slice of America oldalamon is megkaptam az oltásokat, hogy beképzelt, öntelt, feltűnési viszketegségben szenvedő hazaáruló vagyok. 🙂 A napokban kaptam a facebook-ra egy üzenetet, ami számomra kicsit meglepő volt. Nem másolom be az üzenetet és, hogy ki küldte, mert nem szeretnék neki reklámot csinálni, illetve csak egy kis, apró részletet osztanék meg veletek.

“Tök értelmetlen, amit csinálsz! 1000 és 1 ilyen kis csíra blog van, aminek értelme semmi. Te is csak egy elbaszott netceleb leszel!”

Most nem azért reagálok itt erre, hogy mentegetőzni próbáljak, csak szeretem leírni azokat, amik történnek velem. 😀 Szóval továbbra sem vágyom nagy hírnévre, csak szeretném önmagam adni. Nem mondom, hogy a blogolás ezen műfaja nem fura még nekem kicsit, de sokkal egyszerűbben tudok kezelni egy ilyen vegyes témájú oldalt és őszintén szólva azért jól esik, ha egy-egy történetemmel meg tudok nevettetni valakit. 🙂

Mára ennyi. Ma sajnos nem tudok vicces történettel előrukkolni.

Jó éjszakát mindenkinek!

2 gondolat ““Te is csak egy elb*szott netceleb leszel…”” bejegyzéshez

 1. Mié vagy gayyy te gayyy telepostolod mindenki fbfalát szarsággal oszt asszed hogy menőn nézel ki a sok szelfieiddel pedig olyan átlagos vagy hogy keresztülnéz rajtad még édes anyád is szeretőm nem akarsz lenni? van egy hosszú parittyám fellövellek beléd egy nagy adag geczim (a pékségből finomság hah)

  Kedvelés

  1. Kedves Hozzászóló!
   Először is szeretném figyelmedbe ajánlani a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet egy hosszabb tanulmányozásra. Másodszor pedig nem muszáj követned engem facebook-on, ha nem tetszik, amit csinálok. Azt hiszem rajtam kívül vannak más emberek is, akik vezetnek blogot. Vannak emberek, akik szeretik, amit csinálok és vannak olyanok, akik nem. Ez teljesen normális dolog én úgy gondolom. Ezzel a hozzászólással, csak magadat minősíted.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s