10866175_1099713603382983_4706152318153847143_oKülönleges anyaggal kedveskedett a Csillagok háborúja-rajongóknak a Vanity Fair magazin legújabb száma a május 4-én esedékes nemzetközi Star Wars-nap alkalmával.

Nagyot dobbanhat minden keményvonalas Star Wars-rajongó szíve, hiszen a Vanity Fair hétvégén nyilvánosságra hozott júniusi címlapján az újonc Daisy Ridley és John Boyega oldalán ott pózol Harrison Ford Han Solóként és Chewbacca is.

A belső oldalakon ráadásul a magazin ígérete szerint olyan további új Csillagok háborúja-sztárokról láthatunk majd exkluzív, a forgatáson készült képeket, mint Adam Driver, a Trónok harcá-ból is ismert Gwendoline Christie vagy az Oscar-díjas Lupita Nyong’o (az első adag fotóért katt ide).

A fotózás során rögzített egyperces videó segítségével pedig a kulisszák mögé is beleshetünk, és láthatjuk munka közben a képeket készítő neves fotóművészt, Annie Leibovitzot, amint épp megörökíti a rohamosztagosokat vagy összeölelkezik Harrison Forddal. A kisfilmben megszólal a rendező, J.J. Abrams és a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is, továbbá felbukkan a már említett Lupita Nyong’o, akit „talpig motion capture-ben” fotóztak.

http://videa.hu/player?v=IZXkTN6Z6N2qh9h7

A közös munka során J.J. Abrams azzal vadította a Vanity Fair riporterét, hogy szívesen végezne Jar Jar Binks-szel. „Eszembe jutott, hogy esetleg elhelyezhetném Jar Jar Binks csontjait itt a sivatagi helyszínen. Komolyan mondom! Nyilván csak három embernek tűnne fel, de azok imádnák” – tréfálkozott a rendező.

Abrams azt is elárulta, hogy annak ellenére, hogy Nyong’o a filmben egy tisztán animált karaktert játszik, illetve nyilván az esetleges Jar Jar Binks-csontvázat is CGI-jal varázsolnák a sivatagba, aStar Wars: Az ébredő Erő-t nem tervezi vizuáliseffekt-orgiának, technikai szempontból a film visszatér a franchise gyökereihez. Leibovitz képein is jól látható, hogy rengeteg bábot és egyéb valódi, kézzelfogható díszletet használtak.

De az új film egyik legnagyobb látványossága minden bizonnyal a Han Solóként visszatérő Harrison Ford lesz. „Nagyon izgatott voltam, amikor kiderült, hogy visszatér, mivel még gyerekkoromban azt a pletykát hallottam róla, hogy sosem volt valami nagy Star Wars-rajongó. Most azonban igazi tűz lobogott a szemében” – nyilatkozta a Vanity Fairnek a rendező.

És nem csak Fordot fűtötte lelkesedés: a magazinnak szintén nyilatkozó Kathleen Kennedy beszámolója szerint Abrams a forgatás alatt visszaváltozott 11 éves kisfiúvá, de a stábtagok közül többen is felkiáltottak örömükben, amikor besétáltak például a Millennium Falcon díszletébe. Szóval el lehet képzelni, milyen csodák várnak a közönségre – sugallja a magazin riportja.

Forrás: TV GO

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s