465789_4203113176734_1674348946_oSziasztok!

Egy jó ideje nem írtam már, de elég elfoglalt voltam a napokban. Remélem nektek is szépen indul a reggel. Nekem pakolászással telik, ugyanis ma utazom Finnországba. Ezzel kapcsolatban még a mai napon fogok jelentkezni itt is, illetve a facebook-on is.

Mostani téma, amivel kapcsolatban írok az az érettségi. A napokban a facebook tele volt aggodalmaskodó diákok és szülők írásaival, hogy milyen nehéz is volt idén a magyar és a matek írásbeli. Kíváncsiságból megnéztem mindkét vizsgafeladatsort és meg kellett állapítanom, hogy tényleg nehezek voltak a feladatok. Sőt állítom, hogy a matematika, még a mi érettségi feladatsorunkkal is vetekszik, pedig a 2010-es matematika vizsgára azt mondták, hogy az volt az évtized legnehezebbje. Na és igen, én ilyen vén vagyok már, hogy a komplex érettségimet 5 éve, 2010-ben szereztem meg. Azért mondom, hogy komplex, mert nekem előtte már voltak előrehozott érettségi tárgyaim.

Ami azt illeti én nem szívesen érettségiznék most. Nekünk még nem volt kötelező a vizsgákhoz az 50 órás közösségi szolgálat. Sokak szerint ez jó dolog, sokak szerint nem.Nekem is meg van a véleményem róla, de most inkább nem írnám le, mert nem szeretnék konfliktust senkivel sem.

A most vizsgázóknak sok sikert kívánok a további írásbelikhez és a szóbeli megmérettetésekhez is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s