USA-flagSziasztok!

Miután mindenki túltette már magát az A Slice of America Hagyaték című írásom után most egy kicsit már nyugodtabban fogok írni, úgyhogy a botrányvadászoknak ez az írásom nem lesz túl érdekes. Elérkezett a héten a nyárkedvelők ideje, (sajnos) ismét beköszöntött a kánikula. Én ennek már kevésbé örülök, mert sosem szerettem a meleget, sőt izzadni sem.

A szombati július 4-e alkalmából, amit ugye én galád “balliberális zsidóbérenc” módjára meg is szoktam ünnepelni, ezen a hétvégén az USA-val foglalkozó cikkeket fogok írni, videókat és zenéket megosztani. Ezt a jeles napot én egy koncert keretein belül fogom megünnepelni. Nem is akármilyen koncert lesz, mert Lindsey Stirling érkezik Magyarországra. Már nagyon várom, sőt igazából már március vége óta izgatott vagyok, ugyanis akkor szereztem be a jegyeket, hogy még véletlenül sem maradjak le.

Más téma! Tagja vagyok facebook-on több olyan csoportnak is, ami magyar bloggerek gyűjtőhelye. Ezekben a csoportokban kirakjuk a magunk cikkeit, írásait. Többen vannak, akik azért csatlakoznak, mert még nincs blogjuk, de késztetést éreznek rá, hogy írjanak. Nemsokára egy pár részes cikksorozattal én megpróbálom átadni a saját tapasztalataimat a leendő bloggereknek.

További szép mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s