IMG_4029Sziasztok! Itt a kérdezz-felelek 2. része. 🙂

Sok negatív kritikát kapsz? Foglalkozol a rajongóid véleményével?

Igen, kapok pozitív és negatív kritikákat is. El szoktam olvasni mindet, mert érdekel mindenki véleménye. Egyedül azokat nem veszem magamra, akik írásáról lerí a rosszindulat. Még egy kis megjegyzés: Nincsenek rajongóim, maximum olvasóim.

Mi az amitől a legjobban kiborulsz?

Az őszintétlenség és az igazságtalanság?

Mióta fotózol? Voltak már ezen a területen sikereid? 

Kb. 7 éves lehettem, amikor megkaptam az első még analóg fényképezőgépemet, azóta a fotográfia szerelmese vagyok. 2013-ban végeztem fotósként. Abszolút sikerként éltem meg, hogy egy komáromi fotópályázaton 2. helyezést értem el és kiállították a munkáimat.

IMG_1554

Van nagyon ciki történeted iskolás korszakodból?

Volt több is, de egy nagyon-nagyon ciki van, amit szerintem sosem fogok elfelejteni. 9. osztályos voltam és akkori osztályfőnökömmel nem nagyon kedveltük egymást. Egyszer osztályfőnöki óra volt és az egyik osztálytársam egy lehetetlen sztorival állt elő, hogy miért nem volt iskolába, amire a tanárnő azt mondta, hogy ő tegnap vett egy fehér mercit. Nem is kellett több, ahhoz, hogy lecsapjam a magas labdát. Egyből beszóltam, hogy akkor ön volt az a k*baszott magas nő tegnap abban puccos autóban. Persze először röhögés, majd mindenki részéről kínos csend. Az egészben az a legszebb, hogy az évek alatt nagyon jó lett a kapcsolatunk, most is együtt tevékenykedünk a testvériskolai kapcsolatban és egyszer-egyszer mindig feljön ez a jelenet és jót nevetünk rajta. Na de tényleg, bocsi még egyszer Szilvi! 😀

Én már régóta követlek és emlékszem volt valami nézeteltérésed egy Dávid gyerekkel. Mi történt azóta? Még mindig haragban vagytok?

Ez az a téma, amiről nem szívesen beszélek. Igen Dávid volt az akivel valaha nagyon jó volt a kapcsolat, majd megromlott. Sajnos én is követtem el hibákat, feleslegesen szidtuk egymást, gyerekesen viselkedtünk egymással. Ő letiltott mindenhonnan. Pár hete egy ismerősömön keresztül üzentem neki, hogy szeretném, ha megbeszélnénk, tisztáznánk a dolgokat és békét köthetnénk. Ő ezt egy nemleges válasszal viszonozta. Azóta nem beszéltünk, nem kívánok neki semmi rosszat, de továbbra is fenntartom a lehetőséget a békülésre, mert nem szeretek haragban lenni senkivel.

Megeszed nyersen a krémet?

Meg 😛

Vannak barátaid?

Igen és nagyon szeretem őket.

Kedvenc ország?

Finnország és USA

Mész nyaralni? Ha igen hová, kivel?

Nem megyek már nyaralni. Idén már kétszer utaztam külföldre. Májusban Finnországban voltam, júliusban pedig Angliában.

Facebookon lehet neked írni?

A Greg Cooper oldalamra tudtok üzenetet küldeni. Ha a személyesre külditek, ott valószínűleg a spam-ek közé fogja rakni.

Sokszor írtad, hogy régen kövér voltál. Mutatsz képet?

DSCF0121

Ha tetszett ez a cikk, akkor facebook-on nyomjatok egy lájkot. Ha szeretnétek, hogy legyen még ilyen, akkor kérdezzetek az ask.fm oldalamon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s