Kiraly-ViktorSziasztok!

Nemrégiben bombaként robbant a hír, hogy Király Viktor jelentkezett az amerikai The Voice tehetségkutató műsorba és a zsűri a következő fordulóba is beszavazta!

Persze jó magyar szokás szerint a kommentelők elkezdték a savazást, hogy magyar létére (aki megnyert egy magyar tehetségkutatót) miért Amerikába jelentkezik egy hasonló produkcióba. A legtöbben abba kötöttek bele, hogy Viktor amerikainak vallotta magát. Nos kérdem én miért ne vallhatná magát amerikainak? Ott született, ott nőtt fel, angol az anyanyelve. Igen is van joga amerikainak vallani magát.

Na meg az egészet nem értem, hogy miért ne próbálhatná ki magát külföldön, illetve az ő esetében otthon, ha itt, Magyarországon már megnyert egy versenyt? Egy ilyen dolog nem élethosszig való szerződést jelent az adott kereskedelmi csatornával. Sajnos úgy gondolom, hogy a magyar mentalitás itt is megjelent. A féltékenység és az irigység mindig is jelen lesz. És most jelenleg Viktor került a középpontba, de korábbi tehetségkutatós énekeseket is ugyanúgy támadnak, csak azért, hogy legyen miről beszélni. Tóth Verának folyton a súlyáról beszélnek, Tolvai Reni túl szőke, Vastag Csaba nem elég vastag, Kocsis Tibor pedig rosszul ellenőrizte a nyerőszámokat a lottósorsolásban.

Egy szónak is száz a vége, a magyarok nagy része irigy és rosszindulatú! Viktornak nagyon sok sikert kívánok és remélem, hogy a fináléban hallhatjuk a saját dalát is, amit a válogatón még nem énekelhetett el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s