facebook_group_pesten_hallottam_miniplanet_by_norbeee24-d8pshypMegint egy kicsit negatívabb hangvételű cikkel jelentkezem. Tegnapelőtt a facebook-on közzétettem egy írást, ami a 8-as buszon történt velem. Igen, a kurvás írásra gondolok, amit megosztottam a Pesten Hallottam csoportban is, ahonnan kétszer egymás után letörölték.

A Pesten Hallottam csoport pár éve jött létre, azzal a céllal, hogy vicces, utcán hallott beszólásokat osszunk meg az emberekkel. Mára több, mint 220 ezer tagja van a csoportnak, ami szépnek és jónak tűnik, de ez a csoport valójában a facebook pöcegödre. A csoportban bárki bármit postol mindenkinek a legelső dolga az, hogy beoltsák és trollkodjanak vele. Az adminok nagyon pofára nézik a bejegyzéseket, legtöbb esetben csak a haverok és az ismerősök sztorijai maradhatnak meg, a többiekét automatikusan törlik.

Tegnap az én posztjaimat is törölték egymás után kétszer is. Ezek után én nem vagyok hajlandó a csoportban maradni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen lett ez a hely, mert az alap ötlet nem lett volna rossz, csak itt is előjött a tipikus magyar mentalitás, hogy szúrjunk bele egymásba, ahol csak lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s