Hello1Sziasztok!

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy bizonyos zavaró tényezők miatt elmulasztott köszönni egy olyan embernek akit ismer. Velem is gyakran előfordul, hogyha utcán megyek és a nagy tömegben nem sikerül az illetőt kiszúrnom, vagy a nap éppen a szemembe süt, de elég hozzá csak elbambulni. Véleményem szerint ezek olyan dolgok, amik nem számítanak bunkóságnak, hiszen a véletlen műve, hogy nem vettük észre az ismerősünket.

Viszont van egy másik dolog, amitől egyszerűen a falra tudok mászni. Az a jelenet, amikor köszönök valakire, rám néz jó mélyen belebámul a pofámba és elmegy köszönés nélkül, vagy még egy grimaszt is vág hozzá. Ez a legmodortalanabb és legmegalázóbb dolog. Ha már valaki veszi a fáradtságot, hogy köszön, azt tessék viszonozni, akármennyire is nincsenek jóban, illetve, ha már nem akar visszaköszönni, akkor tegyen úgy mintha nem vette volna észre az illetőt és akkor kevésbé tűnik bunkónak a dolog.

Velem sajnos többször előfordul, hogy nem veszek észre valamit és utána jön a sértődés, hogy nem köszöntem. Sajnos én nagyon figyelmetlen vagyok és bambulok, szóval, ha nem köszönök, akkor tessék utánam kiabálni. 😛

Veletek előfordult már, hogy véletlen nem köszöntetek vissza, vagy nem köszöntetek valakinek, mert nem vettétek észre? Esetleg szándékosan, mert kerülni akartátok az egymás közötti kommunikációt?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s