Stadler_FLIRT_enterior_v2Sziasztok!

Enyhén feldúlva írom ezeket a sorokat, hiszen önhibámon kívül, más figyelmetlensége és hozzá nem értése miatt kellett fizetnem. A történet a szokásos, ami szokott történni csütörtök délutánonként. A Keleti pályaudvarban felszálltam a vonatban, hogy elinduljak hazafelé. Indulást követően nem sokkal érkezett a jegyvizsgáló, hogy ellenőrizze a jegyeket és a bérleteket. Itt kezdődött a mai kálváriám…

A kaller eléggé fölényes hanggal beközölte, hogy én mit képzelek, hogy hová is szeretnék utazni ezzel a bérlettel, mert a BKK + MÁV bérletet csak Tatabányától lehet használni. Eléggé érces hangon közölte, hogy két fajta utas van csak, a tisztességes, akinek rendben van a jegye és a bűnöző, akinek nincs rendben. közel 5 percnyi magyarázkodás után elmondta, hogy nem érdekli, hogy rendszeresen megveszem a bérletet és, hogy a komáromi vasútállomáson folyamatosan rossz információkkal látnak el és félrevezetnek, két választásom van, hogy vagy helyben kifizetek 2900 Ft-ot, vagy csekket ad és akkor 8000.

Minden tisztességes és rendszeres jegy- és bérlethasználó utas nevében kikérem ezt a hangot! Senkinek nincs joga kioktatni az utasokat azért, mert a kedves MÁV-os munkatárs félretájékoztat utazás előtt. Továbbá javasolnám a MÁV-nak, hogy a kallerek képzésébe is integrálják az etika oktatását.

A jegypénztárosoknak, nem csak a komáromiaknak, hanem minden másiknak is üzenném, hogyha nem tudnak valamit, akkor nézzék meg a kis könyvükben, ahelyett. hogy hülyeségeket mondanak és ennek köszönhetően megbüntessék a tisztességesen jegyet és bérletet váltó utasokat. Ha meg hülyeségeket mondanak, akkor pedig fizessenek kártérítést. Ne már, hogy más hülyesége miatt az utas szívjon.

Panaszomat továbbitani fogom a MÁV felé is, de örülnék, ha ez az írásom is eljutna egy vasutas berkekben forgó emberhez.

A mai kis kalandom 2905 Ft-omba került összesen. Kérdem én, hogy a jegypénztáros hülyeségét miért nekem kell kifizetni???

Köszönöm szépen MÁV!

2 gondolat “Kedves MÁV!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s