Oravecz Nóra interjú Szily NórávalSziasztok!

Bizonyára olvastatok a múlt héten az Oravecz Nóra vs. Tibi atya háborúról. Tibi atya pénteken egy blogbejegyzésben írt arról, hogy hónapok óta sehol sem kapható a “Minden napra egy feles – Tibi atya füves könyve” című kötete. Ennek oka állítólag az, hogy Oravecz Nóra letiltatta a polcokról egy róla szóló sértő rész miatt.

A Facebook két legnagyobb magyar sztárja tegnap nyilvános üzengetésbe kezdett: Nóra úgy véli, gusztustalan, nőgyalázó formában rakták bele a könyvbe egy nevét, amiért Tibi atyáék örülhetnek, hogy nem perelte be őket. Ráadásul szerinte a könyv kint van a polcokon.

A humbákföldi lecsúszott atya azzal védekezik, hogy a történetben szereplő alakok kitalált személyek.

Ez a facebook-os üzengetés meg is tette a hatását hiszen Tibi atya követői elég hevesen kezdték el támadni Nórát, aminek következtében vagy Nóra önmaga vagy a facebook felfüggesztette a hivatalos oldalát.

Nem véletlen az sem, hogy csak most írok a témáról, ugyanis véleményem szerint Nóra ezzel a botránnyal önmagára akarta felhívni a figyelmet, hogy igen, ő is a világon van és jól jönne egy kis botrány, mert arra mindenki felfigyel. Szóval Nórának most én is gyártottam egy kis népszerűséget ezzel a cikkel, na meg azzal, hogy egyáltalán foglalkozom vele.

A botránynak mindig is nagyobb volt a nézettsége. Én ezt saját bőrömön is tapasztaltam, hiszen, ha valami olyanról írtam, amin lehetett csámcsogni, mint például a MÁV-os botrányom, akkor azoknak a cikkeknek a nézettsége mindig az egekben volt. Ezzel a cikkel sem nem Nórának, sem nem Tibi atyának, de még magamnak sem akarok nézettséget növelni. Na jó, magamnak talán egy kicsit igen. 😀  A lényeg, hogy én sem Tibi atyát, sem Oravecz Nórát nem kedvelem különösebben, de az tény, hogy vicc ez az egész, amit csinálnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s