Sziasztok!

Tegnap nagy várakozás és vágyakozás után végre eljutottam moziba, hogy végre megnézzek egy jó horror filmet. Akik ismernek tudják, hogy imádom a horror filmeket hiszen a Fűrész és a Rémálom az Elm utcában filmeken nőttem fel. Tegnap az edzőmmel és egyben jó barátommal Johival el is mentünk a westendbe, hogy megnézzük a Démonok Között második részét. Ez a film a Warren házaspár paranormális nyomozásait dolgozza fel. Én már évek óta rengeteg cikket olvasok ezekkel a paranormális nyomozásokkal kapcsolatban, de erre most nem szeretnék kitérni, hanem majd egy külön cikkben, ahol őszintén vallok erről.

3078493320_5fbf5f618d_o

Érdekes és felhívó lehet ennek a cikknek a címe, hiszen utalhat arra is, hogy a moziban is parajelenségek történtek. Nos ez igaz, de ez nem parajelenség, hanem színtiszta emberi hülyeség. Nem szeretek ilyen erős kifejezéseket használni, de tegnap bebizonyosodott, hogy hatalmaz az Isten állatkertje és alacsony a kerítése.

Nem nagyon szoktam mozizni, de meglepődtem azon, amit tegnap tapasztaltam. Korábban nem nagyon emlékszem olyanra, hogy egy mozifilm alatt a vetítőteremből csak úgy ki-be lehetett volna mászkálni, ennek ellenére tegnap folyamatosan ment a kimászkálás a büfébe, meg wc-re, amivel azért zavarták a film nézését. Azt nem értem, ha az emberek tisztában vannak azzal, hogy egy film milyen hosszú, akkor miért nem mennek el közvetlen vetítés előtt mosdóba, vagy miért nem vesznek annyi innivalót, hogy kitartson a film végéig.

A másik kedvencem a mellettem ülő lány volt, aki végig befogott szemmel “nézte” a filmet. Ennek így mi az értelme? Aki nem bírja a horrort az miért választ egy ilyen filmet?

Csak, hogy pozitívan zárjam ezt az írást el kell mondanom, hogy a Démonok Között második része hasonlóan jó színvonalúra sikerült, mint az első és nem bántam meg, hogy beültem rá a moziba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s