IMG_2502Sziasztok!

Most egy őszinte vallomással érkeztem nektek, amin már régóta gondolkodtam, hogy megtegyem-e, de úgy gondoltam egy leplet most lerántok magamról.

Nem egyszerű belekezdeni, kicsit sem, hiszen egy olyan dologról van szó, ami nem hétköznapi és átlag emberek ezt a dolgot nehezen fogadják el. Sok-sok éve, már, hogy tudom ezt a dolgot magamról, de idáig csak a legközelebbi ismerőseimnek, a barátaimnak és a családomnak mertem erről beszélni. A hétköznapi emberek dilisnek néznek emiatt.

Miről is van szó?

Nem húzom tovább a dolgot, mostantól nem titkolom azt az adományt amivel rendelkezem. Őszintén be kell vallanom, hogy én többször látok és érzékelek olyan dolgokat is, amelyeket mások nem.

Sokszor vannak furcsa megérzéseim, látomásaim, álmaim és ébren is sokszor tapasztalok furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat.

Mindig is fogékony voltam a természetfeletti dolgokra.

Az egész gyerekkoromban kezdődött. Emlékszem már akkor is tapasztaltam furcsaságokat, megmagyarázhatatlan dolgokat, amikre mindenki azt mondta, hogy élénk a fantáziám, aztán a későbbiekben nem is nagyon beszéltem másoknak ezekről, mert féltem, hogy elmebajosnak néznek. Kezdtem hozzászokni ezekhez a dolgokhoz és az évek alatt megtanultam kezelni ezeket. Nagyon sokszor megéreztem azt is, ha a családban történt valami, legyen az akár baleset, vagy haláleset. Nehéz ezeket a sorokat írni most tulajdonképpen a legnagyobb titkomat teszem most nyilvánossá.

Ezt a dolgot anyukámtól és nagymamámtól örököltem, akik szintén megéreznek, illetve megéreztek dolgokat. Ők ezt a dolgot anno elfojtották magukban és nem foglalkoztak vele.

Most többetekben felmerülhet, hogy biztos kitalálom ezeket a dolgokat, mert sok horror filmet nézek. Mert általában ezt szoktam megkapni, ha véletlen elmondom valakinek. A napokban néztem meg ugye a Démonok Között második részét, ami tulajdonképpen nekem egy dokumentum film volt, nem horror. Én már akkor foglalkoztam a Warren házaspár nyomozásival, amikor ők még a magyar köztudatban sem voltak.

Én is mesélhetnék azokról a paranormális dolgokról, amiket átéltem idáig, de nem teszem, mert azok legtöbbje a családommal kapcsolatos és túl személyesek nekem. Azt mindenféleképpen szeretném elmondani, hogy sosem idéztem szellemet és nem is fogok, mert egy ilyen szeánsz alkalmával az ember olyan kapukat nyithat meg, amiket utána saját maga nem fog tudni bezárni. Ouija táblám sincs és nem is lesz.

Mindenkinek üzenem, aki azt hiszi, hogy ezek vicces dolgok, hogy nem azok!!! Senki ne bolygassa azt, amit nem ismer, mert csak rosszat tesz vele.

Sokszor előfordul velem, hogy megérzek itt ragadt lelkeket, árnyakat látok és többször voltak a fotóimon is megmagyarázhatatlan jelenségek, de ha nem muszáj nem lépek velük kapcsolatba.

Ez volt mára az igaz történetem! Sziasztok!

2 gondolat “A fátyol ím lehullik végül…” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s