P_20160820_120200_BF_1Sziasztok!

Immáron 6 hete, hogy nem jelentkeztem, nem írtam cikkeket, facebookon sem nagyon aktívkodtam. Többen írtatok, hogy mikor fogok legközelebb írni. A választ azt most megkapjátok. Ezen a héten kezdem újra a blogolást. Az indok pedig ami miatt eltűntem nagyon prózai. Nyári szünetet tartottam. 😀 Iskolákban, színházakban, hivatalokban mindenhol tartanak nyári leállást. Most én is ehhez tartottam magam. Persze azért történtek dolgok azalatt is amíg nem írtam nektek és több ötlet is eszembe jutott.

Néhány szóban csak annyit, hogy tartalmasan telt a nyaram, volt benne minden. Munka, fotózás, kirándulás, barátok. Mivel májusban félig munka, félig pihenés miatt jártam Finnországban, ezért a nagy külföldi nyaralás elmaradt, viszont jártam a Balaton partján, ahol készítettem rengeteg fotót. Füreden jártunk, majd onnan áthajóztunk Tihanyba.

Hatalmas csoda történt ebben a hónapban, ugyanis sikerült a szüleimet rávennem egy kiadós budapesti kirándulásra. Ez a mi esetünkben hatalmas dolognak számít, mert szüleim nem nagyon szeretik a fővárost.

Röviden-tömören ennyit a nyaramról. Mostantól visszatérek és rendszeresen írok mindenről, ami velem történik. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s