wired_rogue-one-a-star-wars-story-trailer-2-16Eljött újra egy Star Wars őrület. Tavaly ilyenkor nagyban vártuk a Star Wars: Az Ébredő Erő tarilerét és annál jobban vártuk a decembert, hogy láthassuk a Disney mit is hozott össze. Az embereket megosztotta az új film, többek nosztalgiával nézték és többen csalódtak az alkotásban. Én is sajnos azok táborát erősítettem, akiknek nem tetszett az új film, viszont egy nagy pozitívuma volt, hogy a filmzenéjét John Williams komponálta.

Most itt van ez az újabb film, ami lényegében egy spin-off, magyarul a fő történethez egy mellékszálon kapcsolódik csak. A sztori a harmadik és a negyedik rész között játszódik és a halál csillag körüli munkálatokat és a lázadók szövetségének megalakulását. A trailerből kiderült. hogy klét korábbi karakter visszatér a filmvászonra, ők pedig Darth Vader és Mon Mothma. Egyes pletykák szerint Leia Organa nevelőapja, Bail Organa is felbukkan majd.

Nem nagyon vagyok a Disney Star Wars nagy híve, de azért kíváncsian várom már a decembert, hogy kiderüljön mi is lesz ebben a spin-off filmben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s