Hello-SeptemberSziasztok!

Holnapután itt van szeptember. Az iskolákba becsengetnek és hivatalosan is vége a nyári vakációnak, aminek részben örülök, részben nem. Igaz nekem az egyetem csak 12-én kezdődik, de ez akkor is valamilyen szinten kicsit elszomorítja az embert, hogy vége a nyárnak. Nekem nyáron csak a blogom szünetelt, minden más tevékenységemet serényen űztem a kánikulában is. Most már a blogom is üzemel újra és újabb ötletekkel állok majd elő.

Egy biztos tervem van, amit már régóta véghez akarok vinni, az pedig az életmód-tanácsadó rovat, amit az edzőmmel Závodzky Johival közösen csinálnánk. Minden héten két cikkel jelentkeznénk és ezekben az írásokban adnánk tanácsot, hogy hogyan táplálkozzatok helyesen, milyen edzésgyakorlatokat hogyan kell megcsinálni és egyebek. Ez a rovat még elképzelhető, hogy szeptemberben létrejön.

A másik dolog, meg az lenne, hogy minden hónapban meghirdetnék a facebook-on egy lájkolós versenyt, ahol fotózást lehet majd nyerni, így minden hónap végén egy újabb “modellt” mutatnék be a közösségi oldalamon.

Egyelőre ennyit újítás lesz az oldalon. Szép napot nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s