Blogging-1Sziasztok!

Többször gondolkodtam azon, hogy belekezdjek-e a vlogolásba vagy sem. Manapság rengetegen vannak a youtube-on vloggerek, akik nagy népszerűségnek örvendenek és nekem is megfordult a fejembe, hogy bevállaljak egy ilyen vakmerőséget. Na de miért is gondolkodtam ilyeneken? Sajnos azt tapasztalom, hogy a mai világban az emberek már nem szeretnek olvasni, vagyis ez nem pontos megállapítás, inkább azt mondanám, hogy nincs türelmük olvasni. Nekem is egy-két ismerősöm mondta, hogy amikor olyan témákról írok, amiket nem lehet három mondatban kivesézni, akkor nem szívesen olvassák el, mert vagy nincs idejük, vagy türelmetlenek, vagy egy fárasztó munkanap után nem arra vágynak, hogy hosszú sorokat olvassanak.

Mindenesetre én maradok a blogolásnál, nem mondom, hogy nem fogom kipróbálni, hogy milyen videót felvenni, majd azon az utómunkát megcsinálni, majd feltölteni, de én továbbra is könnyebben és összetettebben tudom magam kifejezni írásban, mint szóban. Felelni és vizsgázni is mindig jobban szerettem írásban. 😀

Természetesen emögött a döntésem mögött az is rejlik, hogy leendő tanárként arra buzdítsam az embereket, hogy ne felejtsenek el olvasni. Most jönne az, hogy ennyi erővel ajánlhatnék könyveket is, hogy miket olvassanak az emberek, de azt már Csecse Attila vloggerként megtette, én pedig nem fogok más tollával ékeskedni.

A napokban írtam, hogy még ebben az évben lesznek változások a blogomon. Az első változás tegnapelőtt meg is történt. Az oldal címe megváltozott. Most a http://www.ubulvilaga.wordpress.com oldalon érhető el, de nemsokára egyedi domaint veszek majd és a honlap kinézete is modernebb, áttekinthetőbb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s