catsSziasztok!

Éppen a Bliss fitnessből jelentkezem egy szuper edzés után személyi edzőmmel, Johival, aki már lassan egy éve formálja a kinézetemet és üti a fejemet, ha nem tartom be az étrendemet. 😀 Már korábbi írásaimban is említettem, hogy gyomorfekéllyel és testképzavarral küzdöttem és ezek leküzdése érdekében kerestem fel tavaly októberben 54 kilóval Johit. Ma már ez az 54 kiló több, mint 30 kilóval bővült, na azért nem zsírról van szó.

Azt tudjuk, hogy csodák nem léteznek, minden eredmény hátterében komoly munka áll, de ha néha napján elhagyom magam, olyankor áll mögöttem Johi megadva a kellő motivációt és löketet a közös edzéshez.

Általában mi nem úgy töltjük a vasárnapokat, mint az átlag emberek. Nekünk ez az egyik fix napunk a sportra. Vasárnap ide vagy oda, ilyenkor is megéri tenni a szellemi és fizikai fittségünkért egyaránt, pláne ha jó hangulatban telik, mint ahogyan a mi esetünkben is. Az edzések alkalmával a vendég-edző kapcsolat mellett egy igazi barátság is alakult közöttünk. Így még többet röhögünk az edzéseken, kimondottan akkor, ha balf@szkodok… vagy Johi. Habár az edzés végén már annyira nem őszinte a mosolyom, de ezért az érzésért érdemes eljönni és végigcsinálni, akármennyire is nyűgös vagyok még vasárnap is.

Mindeközben teljesen megváltozott a sporttal való viszonyom. Diákként gyűlöltem a kötelező tesi órákat. Unalmas és egysíkú gyakorlatok, büdös tornaterem, koszos öltözők és tusolási lehetőség hiánya. Ez jellemzi átlagban a magyar iskolák zömét, ami elég szomorú, mert ezekkel a dolgokkal ölik ki a gyerekekből a mozgás örömét. Most már Johinak köszönhetően látom a pozitív oldalát is, ami szintén kellő motivációt ad a céljaim eléréséhez.

Titeket mi motiválna, hogy belekezdjetek? Véleményeteket, hagyjátok meg kommentbe.

A következő cikkből megtudhatjátok az én céljaimat és olvashattok majd arról, hogy ha már megszületett bennetek is az elhatározás, akkor mik az első lépések a megvalósítás fel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s