o-voting-facebookSziasztok!

Először és utoljára írok erről a gyönyörűséges népszavazásról, ami október 2-án lesz és a kormány szerint nemmel kell szavazni. Először is első gondolataimat a kedves KORMÁNY felé szeretném intézni. A minap hazafelé menet 50 méteren belül egymás után 3 nemzeti zászlós plakát jött velem szemben, szavazz nemmel felirattal. Kedves KORMÁNY el tudom dönteni, hogy mire szavazzak, vagy hogy egyáltalán elmenjek-e és köszönöm, de nincs szükségem arra, hogy megmondják mit tegyek.

Na most hogy kicsit kiengedtem a gőzt és kicsit lehiggadtam így elmondhatom, hogy mit is tapasztaltam ezekben a napokban. Szóval ez a bizonyos népszavazás nem is népszavazás, hanem inkább NÉPSAVAZÁS! Semmi mást nem látok, csak hogy mi magyarok egymással harcolunk, hogy igennel vagy nemmel kéne szavazni. Az egész nem is a migránsok felé áradó gyűlöletről szól, hanem, hogy mi magyarok szépen essünk egymás torkának és verjük szét belülről ezt az országot. Amúgy nem akarok egyik oldalnak sem igazat adni, mert egyiknek sincs igaza, viszont azt meg kell jegyeznem, hogy Pesten idáig migráns soha nem támadott meg, magyar és cigány viszont igen. Szomorúan tapasztalom, hogy a XXI. században ott tartunk, hogy egy ország vezetése elérte, hogy a népesség ennyire széthúzó legyen. Amíg nem lesz összefogás, addig a problémákat sem lehet megoldani.

Mostanság a külföldön élő magyarok is kapják rendesen az ívet, mert hirtelen mindenki nagy magyar és hazafi lett. Több ismerősöm és barátom él külföldön, akiket, azért neveznek hazaárulónak, mert egy jobb élet reményében lépni mertek. Azért az embernek nem egyszerű elhagyni a lakhelyét, korábbi életét és a felépített egzisztenciáját. A nagy magyarságról nem beszédeket kell tartani, mert azt az ember úgyis érzi magában bárhol is legyen a világban.

Én arra szavazok, hogy vasárnap elmegyek kirándulni és inkább a fényképezőgépem mellé teszem le a voksom.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s