Sziasztok!

Bizonyára már mindenkivel megesett, hogy olyan ember jelölte ismerősnek, akit soha az életben nem látott. Velem is egyre többször fordul elő olyan, hogy valaki csak random bejelöl ismeretség nélkül. Sajnos az én memóriám nem mindig van a toppon, ezért, ha valaki olyan jelöl ismerősnek, akiről nem tudom, hogy ki, akkor ráírok és vagy nagyon kínos lesz, mert tényleg ismerem, vagy tényleg ismeretlenül jelölt az illető.

A legtöbbször akik nem ismernek, azoktól azt az indokot szoktam kapni, hogy olvassák a blogot, vagy szimpatikus vagyok, vagy pedig csak ismerősöket gyűjt. 😀

Sokan vannak, akik azért jelölnek, mert beszélgetni akarnak valakivel. Nekem ezzel nincs semmi bajom, de én az életemet nem a virtuális világban élem, annak ellenére, hogy van blogom. A blogomon kívül is van életem és ezért van az, hogy nem vagyok elérhető facebookon 0-24-ben. 😛

Sajnos most megint eljött az az időszak, amikor kicsit több ilyen ismeretlent igazoltam vissza, így a valódi ismerőseim bejegyzései elvesznek a sok ismeretlen között. Többek között ezek az ismeretlenek elárasztják az idővonalat mindenfajta reklámmal és bugyuta alkalmazással. Sajnálom, ha kicsit nyersnek vagy bunkónak tűnök most, de szeretnék a valódi ismerőseimre összpontosítani. Akik nem ismernek személyesen, azok követhetnek a “lájkolós” oldalamon, oda is lehet üzenetet küldeni és ott válaszolok is rájuk.

Sokszor kapok olyan levelet, amiben barátkozni akarnak velem, majd ha nem írok vissza 3 percen belül, akkor meg menjek a k*rva anyámba. Ilyenekre nincs szükségem, köszönöm.

Szóval egy szónak is száz a vége, illetve pont fordítva, de mindegy. 😀 A lényeg az, hogy sajnálom, de törölni fogom azokat az embereket, akiket nem ismerek.

Ha a blogomról ismersz vagy csak szimpatikusnak találsz, akkor itt tudsz írni nekem és követni engem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s