img_3994Sziasztok!

Ma reggel kaptam egy levelet a Vision Expresstől, hogy közel egy éve csináltattam náluk a szemüveget és vigyem be ingyenes szervizre, illetve mivel hűséges vásárlójuk vagyok, ezért 40% kedvezményre feljogosító kupont mellékeltek.

Nem olyan régen egyik ismerősömmel is beszélgettünk kicsit a szemüvegekről és megállapítottuk, hogy általános iskolás korunkban milyen cikinek számított, ha valakinek szemüvege volt, ma meg már kiegészítőként is használják az emberek. Ez amiatt is lehet, mert évről évre divatosabb és jó minőségű szemüvegkereteket dobtak a piacra.

Nekem 12 éves koromban állapították meg egy általános iskolai rutinvizsgálaton, hogy szemüvegre lenne szükségem, de mivel csak nagyon alacsony dioptriára lett volna szükségem, ezért 14 éves koromig halogattuk. Az általános iskolai cikizéseket így megúsztam.

Szóval az első szemüvegemet 14 éves koromban kaptam meg, bár nem akartam, de a sok számítógép használat miatt szükség volt rá. Emlékszem nagyon izgultam, amikor elmentünk az optikába, hogy kiválasszuk a keretemet. Már akkor úgy mentem oda, hogy nekem teljeskeretes, szódásüveges szemüvegem nem lesz. 😀 Sikerült is kiválasztani egy “félkeretes” damilos keretet, amit nagyon nagy becsben tartottam. Naponta többször is megpucoltam és mindig tokban tartottam, hogyha nem viseltem. Két év után jutottam el odáig, hogy szemüveget cseréljek.

Ezután évről évre váltogattam a kereteimet, de mindig csak félkeretes szemüvegeket hordtam egészen 2012, amikor váltottam és kipróbáltam a teljeskeretes szemüveget és nem bántam meg. Azóta, ha tehetem, csak teljeskeretes szemüveget csináltatok. A mostani is kicsit merészebbnek mondható, mivel a szárai neonzöld színűek.

Anno 10-12 éve nagyon féltem, hogy szemüveges leszek, de nem volt rá okom, mert szemüveggel is tök jól lehet élni.

Ha nektek is szemüvegre van szükségetek, akkor ne féljetek tőle, mert manapság rengetegfajtát lehet már kapni és tuti hogy van olyan keret is, ami mindenkinek jól áll. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s