Sziasztok!

Túl vagyunk a halloweenen, a mindenszenteken és a halottak napján. Igyekeztem ezekkel a témákkal kapcsolatban a kuszaságokat rendbe tenni, hogy az emberek ne keverjék össze ezt a két napot. Ezen a héten viszont nem írtam nektek, aminek szintén megvolt az oka.

Hétfőn nagyon jó volt minden, temetőbe kimentünk, körbenéztünk Szlovákiában és nagyon jól éreztem magam, viszont kedd reggel már magas lázzal keltem. Mit ne mondjak baromira örültem neki, hiszen csomó minden előre le volt tervezve már. Szerdán mennem kellett Pestre, csütörtökre meg már volt időpontom fodrászhoz, akihez Egerbe mentem.

Szóval nagy nehezen szüleim rávettek, hogy menjek el a központi ügyeletre. Ott kaptam antibiotikumot, meg lázcsillapítót. A nagyobb hatás érdekében az antibiotikumot két napig dupla dózisban szedtem, de megérte, mert másnap ki tudtam kelni az ágyból.

Hatalmas volt az öröm, hogy nem kellett otthon maradnom és szerdán mehettem a dolgomra. A szerda az még alapjáraton egy snassz nap is volt. A csütörtök már kicsit izgibbre sikeredett.

Nagyon régóta küzdöm a fodrászkodás témával. Nagyon kevés időm jut az utóbbi időszakban arra, hogy megcsináltassam a hajamat, ezért nézek ki sokszor úgy, mint egy madárijesztő, viszont most hoztam egy elhatározást és nem bántam meg. Komáromban volt egy kedves fodrászunk, aki az egész család tollazatát igazgatta hosszú éveken keresztül, majd ő elköltözött Egerbe. Most ennyi idő után kitaláltam, hogy elmegyek hozzá és megkérem, hogy tegye rendbe a fejemet. 😀 Nem bántam meg, hogy elmentem hozzá, mert szuper lett a hajam és ezek után bizony be fogom vállalni, hogy másfél-két havonta el fogok járni Egerbe. Köszi még egyszer Kari! Mutatok is egy képet a végeredményről:

14976854_10206105972128946_5403482516103478338_o

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s