Sziasztok!

Egyre többen tévedtek erre az oldalra és napról napra azt veszem észre, hogy növekszik a látogatottságom. Egyik nap kaptam egy ilyen kérdést, hogy mi alapján választom az írásaim témáját. Van-e erre esetleg egy rendszerem, hogy mi alapján írok és miről?

A válaszom az, hogy mindig arról írok, ami az eszembe jut, vagy ami éppen aktuális. Mostanság több cikkem jelent meg Halloweennel és Hálaasással, illetve a Black Friday-jel kapcsolatban. Mostanság ezek voltak aktuálisok. Ezen kívül személyes tapasztalataimról és észrevételeimről is szoktam írni. A napokban írtam például a szájápolás fontosságáról, ami szerintem rajtam kívül a legtöbb embert érinti. Ezt egy metróban látott fogkrém reklám után írtam meg. De körülbelül egy hónapja volt cikk a fiatalok szexuális felvilágosításáról. Azt a cikket a tanítványaim nyomására írtam meg.

Vannak olyan esetek is, amikor aktualitásokat osztok meg. Néha-néha, ha nagyon kevés az időm, akkor csak a hírportálok cikkeit osztom meg forrásmegjelöléssel, csak hogy legyen még oldal, ahonnan értesülni lehet. Ezek általában olyan cikkek, amiket érdemesnek tartok megosztani, de legtöbb esetben inkább leírom a saját véleményemet és tapasztalataimat.

Most pedig beszéljünk egy kicsit más témáról, a blog jövőjéről. A 2017-es évre nagy változásokat tervezek. A tartalom az nem fog nagyban változni, továbbra is folytatódnak majd a fix rovataim is. Johival is visszük tovább a közös projektünket. Az oldalam leginkább a kinézetében fog megújulni. Szeretném, ha kicsit letisztultabb és átláthatóbb lenne. Ez természetesen nagyon sok időt és munkát fog igényelni tőlem és szerintem majd csak 2017 elején fog ez megvalósulni. Leghamarabb februárban, mert szeretném a vizsgaidőszakot megvárni. 😀

És most jön a nagy bejelentés! 2017-től videós rovattal is fogok jelentkezni a youtube-on. Erről egyelőre csak ennyit mondok, a többit, majd később egy újabb cikkben részletezem.

Szép délutánt!