140930-flirtÜdv újra!

Régen írtam már a vonatos történeteimről, ezért most ismét megnyitom ezt az aktát és felelevenítem az egyik legérdekesebb élményemet. Érdekes, hogy ez a sztori most nem Tatabányán, hanem Tatán kezdődött, amikor egy ránézésre 40-es éveikben járó pár felszállt a vonatra…

Már amikor a vonat beért a peronon nagyon szerették egymást. Ölelkeztek, el nem engedték volna egymás kezét, majd felszálltak a vonatra és miért is ne, pont velem szemben ültek le. Ezzel nem is volt semmi bajom, de amikor kiindult a vonat elkezdték egymás manduláit megvizsgálni orális úton. 😀 Egész úton csókolóztak.

Tóvároskert megállónál döntöttem úgy, hogy elkezdem stopperrel mérni, hátha rekordot döntenek. 😀

Ez a csókvihar egészen Kelenföldig tartott és a stopperrel 66 percet mértem. 66 PERCEN KERESZTÜL SMÁROLTAK VELEM SZEMBEN!!!

Mondhatjuk úgy is, hogy beleégett a retinámba ez a párocska. Mindenesetre nem értettem, hogy miért is nem tudták elengedni egymást ez idő alatt, hiszen a vonaton nem nagyon tudtak volna megszökni egymás elől. Sosem szerettem és nem is értettem, hogy miért fontos nyilvános helyen ilyen módon kimutatni a szerelmet. Oké, szép dolog a szerelem, de úgy gondolom, hogy ez másra nem tartozik, pláne nem egy egész vonatra.