hello-decemberSziasztok!

Eljött hát december első napja, az év utolsó hónapja. Már csak 5 nap van mikulásig, 24 karácsonyig, 30 szilveszterig és két hét múlva jön a mozikba az új Star Wars film is. Igen, nekem az új Star Wars film megfér a karácsony és a szilveszter mellett.

Amúgy egyik kedvenc hónapom a december, ilyenkor már jó hideg van, korán sötétedik és hangulatosak a kis karácsonyi vásárok is a belváros különböző pontjain. Az egész decemberben csak egy valamit nem szeretek, az pedig a karácsonyi bevásárlás. Akik régebb óta követnek tudhatják, hogy nagyon utálok vásárolni. Viszont a karácsonyi ajándékok csak úgy nem repülnek a fa alá csettintésre, ezért le kell nyelni azt a bizonyos békát. 😀 Tegnap erőt vettem magamon és elmentem a WestEndbe és a legtöbb ajándékot beszereztem. Magamat is megleptem egy kis figyelmességgel. 😀 Az Alleenál is jártam tegnap, ahol nagyon szépen csomagolt Szamos szaloncukrokat sikerült beszereznem.

És ahogyan írtam 24 nap és itt a karácsony. Fúúú, azért nem mondom azt, hogy nagyon várom. Mindenesetre 24-ére bezárkózom és nem megyek sehová, nem akarok már tömegekben mérföldes sorokat állni. Másik ok meg, ami miatt nem várom, az pedig, hogy nem akarok karácsony alatt még jobban elhízni. 😀 A finom falatokból hajlamos vagyok sokat enni és akkor mit sem ér a heti háromszori kondizás.

Mindenesetre nekem nagyon decemberi hangulatom van már. Elfogyasztottam már a szokásos vásáros kürtőskalácsomat is. Az egészből nekem csak a hóesés hiányzik. Olyan régen volt már fehér karácsonyunk.

Most itt befejezem, mert rohannom kell a vonatra. 😀 Szép napot nektek!