A worried businessman sitting at office desk

Sziasztok!

Remélem jól vagytok! Itt van a nagy karácsonyi láz, emberekkel tömött üzletek, hosszú sorok a pénztáraknál és mindenki nagyban készülődik az ünnepekre. Én ezt tapasztalom manapság itt a budapesti bevásárlóközpontokban. Ezzel együtt itt van az év vége és azt látom, hogy mindenki nagyon fáradt már. Többek között én is. Munkahelyeken még az utolsó évzárás előtti hajrák, általános- és középiskolákban dolgozatok tucatjai, egyetemen pedig most van a ZH hét, illetve lelkileg való felkészülés a vizsgákra.

Nekem szerencsére az egyetemen decemberben már nem lesznek vizsgáim, csak január közepén, így egy picit talán fel tudok lélegezni, de csak nagyon kicsit, mert a vizsgákon kívül még előttem áll egy szigorlat is, ami minden energiámat felemészti. Nem szoktam sokat rinyálni, vagy ha ezt teszem, akkor azt nem nagy közönség előtt szoktam. Ezt a rossz szokásomat meghagytam mindig a szüleimnek és a barátaimnak, most viszont úgy érzem, hogy muszáj magamból kiírni mindent.

Igazából ezt a blogot is amiatt csinálom, hogy ha valami nagyon bánt, bosszant vagy nem bírom már magamban tartani, akkor legyen egy hely ahová leírhassam ezeket a dolgaimat. Természetesen ezzel az olvasóimból mindig vegyes érzelmeket váltok ki, ami természetes.

Sok mindenről szoktam írni. Általában szeretek vidámabb témákat választani, amin ti is felderülhettek egy komor munkanap után. Most viszont azt kell mondanom, hogy én is elfáradtam. Akik kicsit jobban ismernek azok tudhatják, hogy örökmozgó típus vagyok. Nagyon nehezen viselem el a tétlenséget. Komáromban sem tudok megmaradni hosszútávon, mert túl nagy a nyugi. Viszont az elkövetkezendő időszakban egy pár napot biztos, hogy pihenéssel szeretnék tölteni.

Itt az év vége, lezárul ez a 2016-os év is. Számomra ez az év nagyon eseménydús volt rengeteg munkával és tanulással. Sokan kérdezték, hogy megéri-e nekem ez a nagy hajtás. Erre sosem tudok válaszolni, mert tényleg nem tudom, csak azt, hogy szükségem van arra, hogy megélhessek dolgokat. Emiatt is vágtam bele rengeteg dologba. Ha eljön annak az ideje, hogy el kell távozni erről a világról, akkor szeretném, ha nem egy életunt besavanyodott középszerű emberre emlékeznének, ha esetleg a nevemet említenék. Ha van egy kis csekély szabadidőm ezért is nem punnyadok az ágyban, hanem inkább keresek valami aktív programot. Szeretek kirándulni, szeretek a barátaimmal lenni és szeretem megélni a dolgokat.

Nekem a 2016-os év rengeteg lehetőséget hozott és remélem, hogy a 2017-es év is hasonló dolgokat hoz majd. Ebben az évben még megpróbálok minden nap kijönni valami új cikkel, amik érdekesek, lehet belőlük tanulni és ti is érdemesnek tartjátok elolvasni vagy megosztani. A vicceskedésen és a polyácáskodáson kívül mindig is szerettem olyan témákkal foglalkozni, amik aktuálisak, vagy lehet belőlük tanulni valamit.

Remélem, hogy azért az ünnepek alatt akad alkalmam egy kis pihenésre és azt is, hogy mindenki más is tud majd pihenni és nyugodtságban töltheti majd az ünnepeket.