Sziasztok!

Régen volt már kérdezz-felelek cikk, ezért most ismét összegyűjtöttem pár kérdést, amit tőletek kaptam. Mindig jókat nevetek, hogy egy-egy kérdésben mik eszetekbe nem jutnak. Lássuk is, hogy mikkel bombáztatok engem. Most ismét 10-et választottam ki.

1. Hogyan ünnepled a karácsonyt?

Remélem jó gyorsan. Szép ünnep ez a karácsony, de sajnos hosszú ideje azt látom, hogy ez a 2-3 nap leginkább a versengésről szól, hogy ki tud nagyobb és drágább ajándékot venni. Amúgy szüleimmel fogok ünnepelni, már az ajándékok 90%-át be is szereztem így nem kell a nagy sorokat kibírnom.

2. Szűz vagy?

Őszintén szólva nem, sosem voltam az, mivel január végén születtem ezért nem szűz a horoszkópom, hanem vízöntő. 😛

3. Mi az ami igazán fel tud dühíteni?

Nagyon sok dolog van a mai világban, ami elég bosszantó tud lenni, de van egy valami, ami mindig nagyon dühít az az igazságtalanság. Emellett az előítéletes, sztereotíp embertípusokat sem kedvelem annyira.

4. A blogolásból meg lehet élni? Ebből gazdagodtál meg vagy te is a szüleid pénzén rázod a rongyot?

Ez az a kérdés, amit most csak röviden válaszolok meg, de majd erről lesz egy hosszabb hangvételű írásom is. Nem, nem a szüleim pénzén rázom a rongyot. Persze, ha szükség van rá, akkor kisegítenek, de szeretek a sajátomból gazdálkodni. A blogolásból nem lehet megélni, hacsaknem professzionális szinten műveled. Én nem vagyok professzionális blogger, így nem is keresek vele, de nem is emiatt csinálom. Nekem ez egy olyan felület, ahová ki tudom írni a gondolataimat.

5. Nagyon tetszik, hogy hétköznapi problémákkal is foglalkozol, mint a szexualitás, vagy a szájápolás. Hogyan jönnek neked ezek a témák? 

Először is köszönöm szépen. Ezek a témák, mint te is mondtad hétköznapiak. Utazom vonattal, akarva akaratlanul is hallok embereket beszélgetni. Diákjaim is sokszor adnak ötletet, hogy mik azok a dolgok, amikről beszélni kell.

6. Láttam, hogy vannak rosszindulatú kommentek. Olvasod őket? Hogyan tudod kezelni, ha bántanak, vagy nem értenek veled egyet?

Nagyon egyszerű ez a dolog, nem foglalkozom velük. Mindig elolvasom, ha jön valami hozzászólás és mérlegelem, hogy az írója milyen értelmi szinten lehet és hogy méltó-e arra, hogy egyáltalán reagáljak rá.

7. Szilveszterkor bulizol?

Határozottan nem! Nem tudom, hogy barátaimnak vagy a szüleimnek mik a terveik, de idén szeretnék egyedül lenni szilveszterkor. Hosszú volt ez az év és összesen 3 napot pihentem így most semmi nyüzsire nincs szükségem.

15271922_10206265419355027_6467039283700339242_o8. Mikor lesz konditermes cikked megint az edződdel?

Valószínűleg a jövő héten. Egyelőre kicsit befagyasztottuk a Gym Stories írását, mert Johival mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, de idén még mindenféleképpen előrukkolunk egy írással. Addig is komolyan edzünk heti 3-szor.

9. Mit kérsz karácsonyra?

Két szabadnapot, amikor nem kell csinálnom semmit és csak alhatok. 😀

10. Hiányzik az amcsi blogod. Nem indítod újra?

Én biztosan nem. Megvolt az oka annak, hogy miért fejeztem be a Gergő’s English Clubot és az A Slice of Americat. Akkoriban a fő indokom az idő hiánya volt, manapság meg már más miatt nem lennék képes rá, hogy ismereterjesztő blogot vezessek. Illetve azt nem tudnám már elképzelni, hogy csak egy témával kapcsolatban írjak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s