christmas-background-photo-wallpaper-102m2x2oSziasztok!

A karácsony az év egyik legfontosabb eseménye, egész évben mindenki ezt várja, mindenki erre készül. A szeretet és a békesség ünnepe, vagy mégsem?! Talán az egész karácsonyosdi az év legnagyobb képmutatása? Most őszintén leírom, hogy valójában mit is érzek az egészről.

Most lehet, hogy veszíteni fogok néhány követőt, de muszáj lerántanom azt a rózsaszín leplet, ami a karácsonyt övezi. Személy szerint nagyon szeretem a karácsonyt. Szeretem, ahogyan az utcák ki vannak díszítve, fényvillamos, mikulástroli, mikulásbusz, minden. Még az is izgalommal tölt el, hogy nézegetem a díszeket, amivel lehetne dekorálni és várom a karácsonyi vacsorát is, mivel ez az egyetlen alkalom, amikor a szüleimmel nyugodtan HÁRMASBAN együtt eltölthetném az időt.

De mégis mik azok a dolgok, amik beárnyékolhatják ezt a makulátlannak tűnő ünnepet?

 1. Kezdjük ott, hogy a szeretet ünnepe.
  Most ez komoly? Tényleg az év 365 napjából csak 2-3 napig vagyunk fontosak egymásnak? Az többi napokon meg leszarjuk egymást és keresztbe teszünk ott ahol csak lehet?
 2. Ajándékozás!
  Az ajándékozás egy nagyon jó dolog, de miért is ez a legfontosabb az ünnepek alkalmával? Mert így tudunk villogni, hogy ki tud nagyobb ajándékot venni, kinek mennyi van a pénztárcájában és indulhat a versengés, illetve jöhetnek a lenéző pillanatok.
 3. Együtt a család!
  Hát mit mondjak csodás dolog a családi összefogás, de az a család minek karácsonyozik együtt, akik az év nagy részében szarnak egymásra?
 4. Vásárlás!
  Na ez a kedvenc jelenetem, amikor azt mondják, hogy az embereknek nincs pénze, aztán a plázák és a boltok tömve vannak és a pénztáraknál is kilóméteres sorok állnak. Jó, valaki mondta, hogy hitelt lehet felvenni már mindenre, de akkor tulajdonképpen mit is adunk ajándékba? Hitelt kamattal?

Én ettől függetlenül várom a karácsonyt, de sajnos azt kell mondanom, hogy ennek a szépnek beállított ünnepnek is megvan az árnyoldala és sokszor a szeretet mellett megjelenik a képmutatás is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s