Couple and reverse kissÚjra itt vagyok és csak nem hagy nyugodni ez a téma így este 11 óra után, amikor már rég aludnom kéne, mert Johi holnap reggel lebasz a kondiban, hogy nem aludtam ki magam rendesen.

Szóval az előző cikkemben kitértem egy kicsit a szexuális felvilágosítás dolgára, meg hogy a szülőknek ez mekkora felelősség, hogy mikor és milyen körülmények között teszik ezt meg. Viszont egy dolog még eszembe jutott, aminek áldoznék egy egész cikket. Ezt a témát is nagyon sokszor tabunak tekintik. Ez pedig nem más mint a pornó, illetve a pornó hatása a fiatalokra.

Ez eléggé szorosan kapcsolódik az előző témához is hiszen egy szexuális felvilágosításkor érdemes kitérni arra, hogy ami a pornóban van az nem a való világ.

Mindenkinél elérkezik az a pont az életében, amikor kíváncsi mindenre, ilyenkor jön szóba a kiskamaszoknál, hogy megnézik milyen is a szex. Erre a legegyszerűbb megoldás, hogy felmennek internetre és kigugliznak valami pornográf oldalt aztán ott nézhetnek minden fajta videót a legszolidabbtól a legperverzebbig.

Én is voltam 13-14 éves, én is láttam már ilyen filmet, ezen nincs mit tagadni. Mindenki így van vele, aki tagadja, az hazudik. 😛

Szóval, csak hogy ne csak a rizsával töltsem ki a karakterszámot beszélnék kicsit arról, hogy milyen veszélyes a fiatalokra a pornó abban az esetben ha nincsenek megfelelően felvilágosítva.

A legelső dolog a biztonság és a védekezés. Bár manapság egyre több ilyen filmben lehet látni, hogy óvszert használnak a nagy többségben még a gumi nélküli aktust lehet látni.

A másik nagyon nagy gond a pornóval, hogy a fiatalok azt próbálják meg leutánozni , amit ott látnak és így lehetséges, hogy sosem fogják megtapasztalni az igazi érzelemdús szeretkezést.

Arra már nem szeretnék kitérni, hogy szüzesség elveszítése meg első alkalom, mert nem egy online szaktanácsadói blogot szeretnék csinálni, de aki csak azért akarja az első együttlétet, mert tetszett, amit a pornóban látott az a későbbiekben nagyon bánni fogja.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s