Sziasztok!

Elérkezett ez a perc is. Tavaly ilyenkor ugyanígy itthon voltam és írtam a cikket Sweet 24 címen. Azóta eltelt egy év és én is öregebb lettem egy évvel. 25 éves lettem. Nem tudom ti hogyan vagytok ezzel, de ahogyan az idő halad előre én egyre kevésbé várom a születésnapokat. Azt szokták mondani, hogy 25 után rohamosan jön a 30, majd azután sitty-sutty az 50. Na bele sem merek gondolni.

Összességében jól telt a születésnapom. Rengetegen felköszöntöttek személyesen, telefonon, kaptam nagyon sok sms-t és a facebookon is rengetegen megemlékeztetek rólam.

A nagy legnagyobb meglepetése pedig egy torta volt, amit szüleimtől kaptam. Nagyon tapintatosak voltak és nem raktak rá sem évszámos gyertyát, sem tűzijátékot. Amúgy tényleg nem számítottam ilyen meglepetésre.

img_7987

Kedves barátom, Kiss Zoli kérdezte meg, hogy milyen télen szülinapot ünnepelni, mert ő nyáron született és el nem tudná képzelni, hogy a saját szülinapját ne napfényes hőségben ünnepelje. Én erre csak azt tudom mondani, hogy az egyik legjobb dolog ez az életemben, hogy télen van szülinapom. Igaz most nincs hó, de korábbi években többször megesett, hogy fehér karácsony helyett fehér szülinapot ünnepeltem.

Természetesen van egy hátulütője annak, hogy január végére esik ez a nap, hiszen diákként sosem szeretem ezt az időszakot. Amíg általános- és középiskolás voltam addig ugye mindig a félévi bizonyítvány és az azt megelőző nagy hajtás árnyékolta be ezt a napot, amióta egyetemista vagyok, azóta pedig a vizsgaidőszakok azok amik mindig egy kis borúságot hoznak erre a napra.

Most is még van egy elég nehéz vizsgám hátra és már nagyon fáradt vagyok, de esély nincs pihenésre, viszont ha túl leszek rajta, akkor biztos, hogy duplán bepótolom az ünneplést a barátaimmal és a kollégáimmal is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s