50-55-10-67-016-7-ap-13-pv-xSziasztok!

Kedden reggel esett meg velem az a dolog, amit facebookon is megosztottam még akkor. 6:10-kor indultam a Keleti pályaudvarról Komáromba Intercityvel, amire az első osztályra voltam kénytelen jegyet váltani, mert másodosztályon már nem volt hely. Amikor betolták a kocsit felszálltam és nagyon hideg volt, gondoltam majd induláskor bekapcsolják a fűtést.

Nem így lett, továbbra is nagyon hideg volt, kabátban ültem. Majd miután kiindultunk Kelenföldről jött a kalauz és megkérdeztem, hogy lehetne-e kicsit magasabb hőfokra állítani a fűtést, majd rám nézett és ezeket a szavakat intézte felém: “Nézze, ha nem tetszik a helyzet akkor a következő állomáson leszállhat és hurcoltathatja az úri seggét másfajta luxusjárművekkel!”

Nagyon kiakadtam és csak annyit mondtam neki, hogy azért első osztályon minimum a fűtést illene biztosítani, ha már más “luxust” nem is biztosít.

Amikor hazaértem megosztottam a történetemet, a hivatalos facebook oldalamon is és a Pesten Hallottam csoportban, ahol érdekes kommenteket kaptam. A vad vasútasok egyből letámadtak, hogy találjak ki jobb sztorit, mert ez így nagyon sántít és csak mocskolódni akarok. Szeretném itt leszögezni, hogy bármit amit a blogomra vagy a facebook oldalamra írok az nem a saját kreálmányom azok megtörténnek és azt is el kell mondanom, hogy 1-2 kivétellel a Budapest-Komárom szakaszon vannak a legbunkóbbak.

Természetesen a sok megosztásnak köszönhetően a sztorim eljutott a GYSEV csoportba is, ahol szintén hitetlen emberek kommentjeivel találkoztam.

Természetesen megtettem a szükséges lépéseket még aznap és e.mailben elküldtem a panaszomat a MÁV-Start ügyfélszolgálatának a részére, ahonnan rekord gyorsasággal 2 nap alatt kaptam választ, amiben sajnálkozva közölték, hogy a panaszomat nem tudják elfogadni, mert a kalauz nem állított ki jegyzőkönyvet a fűtés hiányáról. A munkatársuk viselkedéséért pedig szíves elnézésemet kérték.

Most ez olyan nesze semmi, fogd meg jól dolog, hogy örüljön a fejem, amiért válaszoltak.

Egy picit szeretnék kitérni a Pesten Hallottam facebookos csoportra is, ami nem más, mint az internet pöcegödre. Ennek a csoportnak pont az lenne a lényege, hogy megosszuk egymással pesti történeteinket tapasztalatainkat, ennek ellenére pedig semmi másról nem szól, csak arról, hogy hogyan alázzuk meg egymást minél jobban. Nekem is szóvá tették, hogy a történetem nem illik oda.

Szerintem meg pont, hogy egy ilyet meg lehet osztani. Sőt ezt a cikket is meg fogom osztani. 🙂 Megyek is… Sziasztok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s