bigstock-Social-Media-Connecting-Blog-C-81127106.jpgSziasztok!

Remélem jól vagytok és mindenkinek remek hétvégéje volt. Számomra a hétvégék mindig olyan rövidnek tűnnek. Bár számomra minden hétvége tartogat egy kis meglepetést. Tegnap is volt egy kisebb meglepetésben részem. Tegnap egyik ismerősöm rám ír messengeren, hogy készítek-e még interjúkat, mert ha igen, akkor ő lenne interjú alany és nagyon szívesen mesélne az életéről.

Természetesen elmondtam neki, hogy ez egy személyes blog és nem foglalkozom interjúztatással, sosem foglalkoztam. Igaz vannak olyan cikkeim, amikben nem egyedül írok, mint például a Gym Stories, amit inkább Johi ír, de az csak egy tanácsadói rovat és nem interjú.

A múltban sem foglalkoztam interjúkkal és a jövőben sem fogok, mert akkor boldog-boldogtalan kérhetné tőlem, hogy írjam meg az életüket, arra hivatkozva, hogy az milyen érdekes. Én erre azt mondom, hogy mindenkinek a saját élete a legérdekesebb. Ezeknek az embereknek tudom javasolni, hogy ők is indítsanak egy személyes blogot, ahová leírhatják azt amit akarnak, minden korlát nélkül. Én is ezt teszem. Lehet kicsit önzőnek tűnik, de a saját blogomon szeretem megválogatni, hogy miről írok és nekem az interjúztatás annyira nem fér bele. Lehet 1 év múlva azt mondom, hogy igen de most biztos, hogy nem.

Az meg egy másik dolog, hogy ez a bizonyos illető sértődöttségében fejemhez vágta, hogy a cikkeim nagy százaléka nem igaz és csak ki van színezve a szenzációhajhászás miatt. Erre csak azt tudom mondani, ha valakinek nem tetszik, amit csinálok az nyugodtan kattintson a kis piros X-re a jobb felső sarokban.

Mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogyha “feltűnésre” vágyik akkor azt csinálja önerőből, kezdjen el blogot írni, ha saját életét akarja megosztani, ne pedig mások által akarjon ismert lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s