Sziasztok!

Remélem jól vagytok és élvezitek a pihit a nemzeti ünnepen. Én kihasználtam ezt az időt egy kis kikapcsolódásra. Olyat tettem, amit nem nagyon szoktam, de elég fáradt voltam, így úgy döntöttem elvonulok 3 napra Egerbe és kipihenem magam.

IMG_6411

Hétfőn délután érkeztem Egerbe. Az érkezésem meglepetés volt a szüleimnek, ezért egy kis időt kénytelen voltam bolyongani a plázában, nehogy összetalálkozzak velük bárhol is. Az egész kikapcsolódás ötlete egy szülinapi meglepetésből indult. Apukám idén töltötte be az 50-et és ez volt neki a születésnapi ajándék, hogy anyukámmal kettesben pihenhetnek egy pár napot. Eredeti tervek szerint csak kedden jöttem volna, de én is nagyon vágytam a pihire, úgyhogy jöttem egy nappal korábban.

IMG_6517Természetesen nagy meglepetés volt, amikor megjelentem, de a titkos összeesküvések itt még nem értek véget. Tegnap fodrászkodtunk, ami nem csak szüleimnek volt meglepetés, hanem a fodrászunknak is hiszen, neki sem mondtam el, hogy kikkel érkezem. Akik jobban ismernek, vagy facebook-on követnek tudhatják, hogy én október óta Egerbe járok fodrászkodni, aminek elég speciális oka van, amit még nem meséltem el. Komáromban volt egy nagyon jó fodrászunk, név szerint Setény Karolin, aki immáron 7 éve már, hogy Egerbe tette át a székhelyét és azóta sok-sok fodrászom volt, voltak közöttük nagyon jók, de igazából ő volt, aki a legjobban tudott megnyírni idáig. Karolin, amióta elköltözött Komáromból, azóta a szüleim sem voltak nála és ez volt az egyik ajándék, hogy a pihenés mellett beiktattunk egy kis szépségápolást is.

Nagyon jól eltöltöttük ezt a 3 napot, rengeteget sétáltunk, jókat ettünk-ittunk, de ennek ellenére, hogy ne punnyadjak el teljesen tegnap lementem a hotel konditermébe kicsit kardiozni.

Most itt ülök a vonaton és próbálom megemészteni, hogy holnaptól vissza kell zökkenni a szürke hétköznapokba. Munka, tanulás, stb.

Tegnap este volt egy kis időm és kutattam a telefonom memóriáján, ahol találtam egy nagyon vicces videót, amin Johival edzünk. Itt meg is tudjátok nézni. Ennek örömére kitaláltuk Johival, hogy innentől kezdve minden alkalommal amikor megyek hozzá edzeni 1-1 feladatot megmutatunk nektek videón.

Az egri kiruccanásomról készült fotókat a facebook oldalamon tekinthetitek meg itt. Ha tetszenek az írásaim, akkor nyomjatok egy like-ot. A cikk alatt egy kommentben pedig hagyjátok meg, hogy ti hogyan töltitek a szabadnapotokat a nemzeti ünnepen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s