IMG_6034_ffSziasztok!

Ismét ilyen késői órán írok, pedig reggel 6-kor kelnem kell elvileg, de csak most van türelmem írni. 😀

Tegnapelőtt volt egy hosszabb írásom, aminek tulajdonképpen nem volt konkrét témája. Csak kiírtam magamból azt, ami éppen eszembe jutott. Elég sok minden terítékre került Fuluimucil Ábeltől kezdve kasszás Erzsin keresztül eljutottunk Magyarország Randy Marsh-jához, akit mi csak úgy ismerünk, hogy Áder János. Ezen kívül írtam még arról is, hogy az élet egy nagy színjáték és ennél a résznél említettem meg a King of Cruelty korszakomat.

Egy szóval tudnám csak jellemezni ezt a korszakomat: KATASZTRÓFA!!!

Mi is volt nekem ez a the King of Cruelty korszak? A történet egészen 2013-ig nyúlik vissza, akkor kezdtem el az egyetemet és belecsöppentem a nagy fővárosi létbe. Első egyetemi évemben olyan volt az órarendem, hogy hétfőtől péntekig, 10-től egész este 6-8-ig óráim voltak. Nem jutott időm semmire sem (nem mintha most több lenne, de már néha tudok lazítani kicsit), befásultam. Barátok híján egy eléggé megkeseredett korszakomat éltem és akkor alakult ki bennem ez a védekező mechanizmus, hogy, amikor ismerkedhettem volna inkább ellöktem magamtól az embereket. Természetesen azért sikerült olyan embereket is megismernem, akik átláttak rajtam és rájöttek, hogy az egy álarc volt, amit hordtam és ők segítettek ki ebből borzasztó időszakból.

Gondolom most sokatokban felmerült, hogyha magamba zárkóztam, akkor miért is voltam cruelty? Akik nem tudnak angolul azoknak segítek, a The King of Cruelty azt jelenti, hogy a Kegyetlenség Királya. Ez onnan származik, hogy eléggé fanyar és lekezelő stílusom volt akkor. Mindenkinek megmondtam a véleményem fittyet hányva arra, hogy megbántom-e vele az illetőt vagy sem.

Életem egyik legnagyobb marhasága volt ez az álarc, mivel nagyon sokan mai napig ezzel azonosítanak embert és emiatt sokszor hátránnyal indulok több embernél, akik ismertek régen. Emberek vagyunk, hibázunk. Ne a múltban elkövetett vagy átélt sérelmek legyenek, amik vezérelnek minket. Mindenkinek jár egy új esély. Kivéve annak, aki már sokszor eljátszotta ezt. Én úgy gondolom, hogy minden embernek vannak kisebb nagyobb hibái, de mi lenne velünk, ha mindenki tökéletesen viselkedni?

Én ezzel a cikkel szeretnék eébúcsúzni The King of Cruelty-től, aki majdnem 2 éven keresztül volt az életem része. Nem mondom, hogy hiányozni fog! Béke poraira!

2 gondolat “Sötét múltam piszkos részletei – 1. rész: The King of Cruelty” bejegyzéshez

  1. Hmm… sötét múlt… Azt nem szeretnéd elmesélni, hogy Cruelty-ként, hogyan tettél tönkre egy fiatal fiút? Hogy hogyan használtad ki, hogyan törted össze az álmait és hogyan nyomorítottad meg a lelki világát? Ennek az embernek elbaxtad az egész fiatalságát, te nyomorék skizofrén geci!!!

    Kedvelés

    1. Nyugodt a lelkiismeretem! Amit te itt elmondtál az egy bizonyos embernek a gyerekkori sérelme, amit úgy látom, hogy a mai napig nem sikerült feldolgoznia. Nőj fel, itt lenne az ideje! Én a jelenben élek és nem a múltban.

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s