6e4f3e8218a6abc98cd919221ed5179fSziasztok!

Remélem jól vagytok. Én mostanság kicsit elfoglaltabb vagyok, mint szoktam, ezért is van az, hogy napközben nem jut időm írni, hanem csak ilyen késő este jutok el odáig, hogy megfogalmazzak nektek valamit és ne hagyjam, hogy megfeledkezzetek rólam.

Elég régen írtam nektek utoljára, úgyhogy azt sem tudom hol kezdjem az egészet. Talán ott, hogy ma már április 1-je van, tehát itt vagyunk bolondok napján. Tavaly ilyenkor sikerült mindenkit besz*ratnom egy hamis cikkel, amiben leírtam, hogy lemondok a blogolásról és a fotózásról is. Idén úgy gondoltam kihagyom ezt a kis trollkodás, hiszen ismertek annyira, hogy erről a két nagy szenvedélyemről nem tudok lemondani. -vagyis az igazság annyi, hogy a fényképezőgépem tönkrement és emiatt parkolópályára kellett tenni ezt a tevékenységemet, de nem adom fel és hamarosan lesz új gépem és alkotni is fogok tudni nem sokára.

Amúgy ez az egész bolondok napja nem egy rossz dolog. Nagyon sokan aranyosan megviccelik egymást, de azért óvatosnak kell lenni, mert vannak olyan viccek is, amiket az emberek nagyon viccesnek gondolnak, de sajnos rosszul sülnek el.

Az viszont nem áprilisi tréfa, hogy jövő héttől a komáromi TSZC Alapy Gáspár Szakgimnázium és Szakközépiskola új óraadó angol tanára leszek a tanév végéig. Hatalmas öröm, hogy itt is kipróbálhatom magam és új tapasztalatokat szerezhetek.

Azért ez a hét sem volt botrányoktól mentes, hiszen a héten lelkileg kicsit mély pontra kerültem és ennek következtében megejtettem szokásos éves nagy facebook ismerős szelektálásom. Egy kicsit erős formáját választottam ennek a bejelentésére, ezzel több ember úgy érezte, hogy megbántottam őket. Eszem ágában sem volt megbántani senkit. Az a kiírásom olyan embereknek szólt, akik borzasztóan felidegesítettek és elérték, hogy megszabaduljak tőlük, szóval, akinek nem inge ne vegye magára.

Remélem legközelebb hamarabb tudok nektek írni, addig is jó hétvégét nektek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s