Sziasztok!

Éppen Budapest felé tartok vonattal ezen a szép tavaszi napsütéses napon. Nagyon jó a kedvem, hiszen régen volt ilyen szép időnk és ez maximálisan feltölt energiával. Elhatároztam, hogy megpróbálom pozitívabban nézni ezt a világot és minden apró szépséget meglátni benne.

Most egy kicsit viszont szeretnék az új mellékfoglalkozásomról írni. Én is, mint előttem sokan mások elindítok egy playgame csatornát a Youtube-on, hogy kicsit népszerűsítsem magam, mert a blogom kezd ellaposodni és mindent megtennék, hogy az emberek odafigyeljenek rám. Egyesek szerint feltűnőségi viszketésem van, de anyukám mindig azt mondta, hogy senkire ne hallgassak, mert aki bánt, az valójában csak irigy, hogy én milyen tökéletes vagyok.

Szóval elindítok egy ilyen kockulós playgame csatornát és az első játék, amit be fogok mutatni az a Star Wars: The Knights of the Old Republic lesz. De abból is csak az első rész, mert a második gagyi. Általam nyomon követhetitek majd Revan kalandjait, meg megtudhatjátok, hogy egykori tanítványának mitől tűnik el az alsó állkapcsa.

star_wars_knights_of_the_old_republic_man_sword_weapon_face_96240_3840x2160

Higgyétek el nagyon jó lesz és ezek a végigjátszás videók olyan egyediek. Mindenki élvezni fogja. Én leszek az első aki erről a játékról végigjátszás videót fog készíteni és remélem sok millióan megnézik majd.

A játék maga angolul beszél, de a jobb érthetőség szempontjából nem feliratokat fogok használni, hanem felkértem egy női és egy férvi szinkrontolmácsot, hogy folyamatosan fordítsák, amit beszélnek a karakterek.

Amúgy ezen kívül minden nap be fogok jelentkezni élőben a facebookon, hogy így is jobban megismerhessetek. A leghétköznapibb szituációkban láthattok majd velem exkluzív interjúkat, mint például miközben zuhanyzom, vagy éppen a WC-n ülök.

Remélem türelmetlenül várjátok már, mert én nagyon nem bírok már várni, szívem szerint saját valóságshow-t indítanék az egész életemből, hogy tényleg semmiről ne maradjatok le.

Amúgy még annyi ötletem van, hogy hogyan alakíthatnám minél népszerűbbé az életem.

Viszont még egy valamit el kell árulnom, ami nagyon fontos, de tényleg nagyon figyelmesen olvasd el, amit most írni fogok és ha van róla véleményed akkor ne rejtsd véka alá, mert az elfojtott indulatok csak agresszióhoz vezetnek.

Na figyelsz? Tényleg? Akkor ezt nézd:

MA ÁPRILIS 1-JE VAN!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s