57d5d7_0b57282ec2ed49008cc1bc8daa5ae64c-mv2_d_4000_6000_s_4_2A mai nap elég eseménydúsnak számít az életemben. Mondjuk az első dolog nem csak személyesen engem érint, hanem mindenkit, hiszen idén először számít a nagypéntek munkaszüneti napnak, aminek én annyira nem örülök, mert nekem a munka, a tanítás ad erőt. Pihenéssel mindig megpróbálkozom, de sosem jön össze. Más miatt is nyüzsis volt ez a nap. 3 hét után először megint tudtam edzeni, hatalmas élmény volt újra mozogni kicsit. Nem hittem volna régebben, hogy ennyire szeretni fogom azt, hogy heti 3-szor “megkínoz” egy személyi edző.

No de térjünk ki ezen cikk fő témájára, ami pedig nem más, mint a blogom indulásának második évfordulója.

Hirtelen nem is tudom, hogy mit írjak, mert ezalatt a két év alatt rengeteg minden történt velem, rengeteg változás volt, de azért természetesen van egy állandó dolog is azóta. Munkahelyek jöttek, munkahelyek mentek, barátságok szövődtek, volt betegség, volt egészség és még kiskutya is. 😀

Ha csak a blogolást nézzük akkor ez is egy hatalmas változás volt az életemben, hiszen korábban csak ismeretterjesztő oldal szerkesztésével foglalkoztam és sosem próbáltam meg azt, hogy a saját életemről írjak. Aztán jött egy pont, hogy meguntam az ismeretterjesztést és belevágtam a személyes blog írásába.

Azt kell mondanom, hogy nem bántam meg a váltást. Sokkal könnyebben leírom a véleményemet és sokszor megkönnyebbülést jelent, ha leírhatom azt, amit gondolok. Sokan azt gondolják, hogy ez csak egy formája a magamutogatásnak és a feltűnősködésnek, de mint sokszor említettem nem szeretnék, hatalmas hírnévre szert tenni. Természetesen örülök, hogy különböző visszajelzéseket kapok. Mondhatnám azt is, hogy kapok hideget-meleget egyszerre. Vannak akik szeretnek, vannak akik utálnak. A negatív kritikának ugyanannyira örülök, mint a pozitívnak, hiszen így tudom meg, hogy mi az amit az olvasók szeretnek, vagy nem.

Őszintén szólva nem gondoltam, hogy két év után most ezt a cikket fogom megírni, hiszen korábban már egyszer próbálkoztam ezzel a műfajjal, de akkor nem jött be. A napokban nézegettem a két évvel korábban írt cikkeimet és azt kell észrevennem, hogy határozottan jó irányban változtak a cikkeim. Korábban csak ilyen szösszeneteket írtam, vagy csak 1-1 képet osztottam meg. Manapság ezeket csak a facebook-on csinálom.

Sajnos szabadidőmből egyre kevesebb van, de ettől függetlenül nem hagyom abba és ne ijedjetek, ha csak ritkán fogok írni, de azért heti egyszer mindig megpróbálok.

U.i.: Interjúkat továbbra sem fogok készíteni! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s