unlike111814Sziasztok!

Pár hete viharosan megszabadultam a facebookos ismerőseim több, mint felétől. Ez számokban körülbelül 1300 embert jelent. Manapság már vannak olyan bővítmények, amik megmutatják amikor töröl valaki egy ismeretséget a kék közösségi oldalon. Én is használok egy ilyen bővítményt, bár nagyon nem érdekel, ha valaki töröl. Ha valaki menni akar, hát menjen.

Történt, hogy besokalltam, úgy éreztem, hogy kezd összedőlni körülöttem a világ és úgy döntöttem, hogy visszavonulok kicsit és a privát profilomra csak azt engedek, akit én akarok. Első körben olyanoktól szabadultam meg, akiket nem ismerek személyesen (néhány kivétellel persze), majd olyanoktól, akikről tudom, hogy csak érdekből keresik a társaságom, vagy pedig csak szeretnek más magánéletén csámcsogni. Természetesen miután megvolt a nagy tisztogatás többen számon kértek, hogy miért távolítottam el őket az ismerőseim közül. Ilyenkor 1-2 embernek jön a kínos magyarázkodás, hogy nem ellenük szólt, meg nem is utálom őket (na jó némelyiket igen), meg hogy besokalltam és, hogy nekem is van magánéletem.

Továbbiakban is csak azokat fogom visszaigazolni a személyes profilomon, akiket ismerek. Akik nem ismernek, azok követhetnek a blogom hivatalos “lájkolós” oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s