facebook_szelfi_pszichologiaSziasztok!

Remélem jól vagytok. Én tegnap megint egy hét után jutottam csak el az Arnold Gym-be, ahol Johi nagymester jól megkínzott. Most szinte minden porcikámban izomláz van, de nem bánom. Szeretem az ilyenfajta fájdalmat, mert tudom, hogy jó dolog miatt fáj. 😀 Meg őszintén szólva az ülőmunka megköveteli a heti 2-3 alkalmat a konditeremben.

Amúgy ha valaki facebookon követ akkor láthatta, hogy többször postolok az Arnoldból edzés közben. Itt szokott mindig jönni a hőbörgés, hogy kondis szelfi, meg magamutogatás, izomszag, stb, stb…

Én amúgy sosem azért jártam edzőterembe, hogy most kicsapassam magam valami izomkolosszussá. Nekem csak az a fontos, hogy ne legyek olyan, mint pár éve. Nem akarok újra közel 120 kiló lenni. Abból egy életre elég volt.

Néha-néha így Johival amúgy elborul az elménk és olyankor szoktunk képeket és videókat csinálni edzés közben. Akkor születnek ilyen gyöngyszemek, mint tavaly a TRX-es videó. Tegnap pedig élőben jelentkeztünk be az edzés előtti pillanatokban.

Johi nem nagyon szeret szerepelni, de majd ráveszem, hogy videobloggerkedjünk kicsit az edzések alatt. 😀 Ez az elő adás amúgy ilyen spontán dolog volt. Johika akkor szembesült önmagával az 5 Perc Angol magazinban, hogy a kérdése bekerült és gondoltam megmutatom a reakcióját.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s