Sziasztok!

Itt a nyár, meg lehet pusztulni ebben a melegben, de ennek ellenére én eltántoríthatatlan vagyok és gondoltam megint írok nektek egy jó kis cikket. Ezúttal egy újabb sorozatba kezdek bele. Ezen sorozatban a kínos történeteimet fogom elmesélni és az első részben az egyik legviccesebb, de egyben legkínosabb szitut fogom elmesélni, amit az egykori osztályfőnökömmel azóta is emlegetünk. Szilvi, szerintem ezt egyikünk sem fogja elfelejteni! 🙂

A történet 2006-ra nyúlik vissza, amikor bekerültem középsuliba. Hogy is fogalmazzak? Az osztályunk nem a példás magatartásáról és a tanulni akarásáról volt híres, pláne nem az első évben, amikor 34-en voltunk az osztályban. Természetesen nem volt olyan osztályfőnöki óra, amin az igazolatlan hiányzások szóba ne kerültek volna. Nekem is volt egy rakat, mert gyógytesire kellett volna járnom, csak lusta voltam és nem voltam hajlandó nulladik órára bemenni.

Strict teacher

Az egész dolog hátteréről még annyit kell tudnotok, hogy első évben az osztályfőnök-asszonnyal annyira nem kedveltük egymást, de az évek alatt egy jó baráti viszony alakult ki közöttünk és minden régi középsulis dolgon jókat röhögünk, ha ritkán tudunk találkozni.

Szóval volt egy osztályfőnöki óra, ahol a kedves osztályfőnökünk teljesen ki volt akadva az igazolatlan hiányzások száma miatt. Egyesével végigmentünk mindenkin, hogy kinek mennyi mulasztása van és elértünk az egyik emberhez (már nem emlékszem kihez), aki egy eléggé átlátszó füllentéssel próbált meg kitérni a felelősségre vonás alól. Ezt természetesen Szilvi (ofő) is észrevette és ezt csak annyival reagálta le, hogy tegnap ő is vett egy Mercedest és azzal furikázik össze-vissza.

Gergőkének természetesen nem kellett több, azonnal le kellett csapni a magas labdát. Szilviről még annyit kell tudni, hogy jó magas és kb. egy magasságban voltunk még, amikor 9. osztályosok voltunk. Szóval Gergőke megkérdezte, hogy akkor a tanárnő volt-e az a kib****tt magas nő tegnap abban az ezüst mercedesben a körforgalomnál?! Ezt természetesen csak az osztály gondolta viccesnek, de valójában nagyon kínos volt. Pláne azért is, mert a későbbiekben kiderült, hogy Szilvi sokunknak eltusolta azokat az igazolatlan hiányzásokat. Nem kell mondanom az incidens után sokáig csak sunnyogtam, mindig inkább a hátsó padba ültem és próbáltam elkerülni a találkozást.

Szerencsére Szilvinél is csak hirtelen jött a reakció és nem lett emiatt örök harag. Tudjátok: “Fiatalság, bolondság!” 14 évesen az ember még sok-sok marhaságot kimond gondolkodás nélkül, de ezek szerintem törvényszerűek. Túl unalmas lenne az élet, ilyen sztorik nélkül.

Remélem tetszett ez az új írásom. Van egy másik volt tanárommal is egy hasonló élményem, ha szeretnétek megtudni az hogyan történt, akkor nyomjatok egy lájkot, ha pedig nektek is vannak kínos szitujaitok, akkor azokat pedig egy kommentben osszátok meg velünk egy cikk alatt. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s