Sziasztok!

Márciusban indítottam ezt a kis minisorozatot, amiben a múltamról mesélek kicsit. Az előző részben olvashattatok arról, hogy egykoron The King of Cruelty volt a becenevem és nagyon, de nagyon gáz korszakomat éltem akkor.

Ezennel annyira nem piszkos témával jöttem, de sötétnek annál sötétebb, ami nem is annyira múlt el. Tulajdonképpen erről a témáról angolul present perfectben beszélhetnék.

Nem nagyon szoktam reklámozni ezt a dolgot, de nem is titkolom. Sokaknak talán fura lehet, de az igazság az az, hogy én nem tudok úszni és nem azért, mert soha senki nem próbált megtanítani rá, hanem mert nem tudtam megtanulni senkinél sem. Ezt úgy hívják, hogy víziszony. Ez nem az a fajta víziszony, ami a kocsmában van, hogy csak alkoholt iszik az ember, ez kőkemény rettegés a víztől.

Sajnos, ami egy kádnyinál nagyobb víztömeg, az nekem már hatalmas fenyegetés és rettegés. Gyerekkoromban szüleim több ízben beírattak úszó tanfolyamra a Komáromi strandra, de ott is az oktatók kézről kézre adtak egymás között és a végén ők is azt mondták, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni.

pexels-photo-57832

A víziszonyom annyira elhatalmasodott rajtam, hogy kisebb hajókon is rettegve megyek csak és folyamatosan attól félek, hogy elsüllyed és belefulladok a vízbe. Pedig ehhez képest rengeteg időt töltöttem vízparton az életem során, hiszen hosszú évekig a Balaton partján nyaraltunk, jártam már a Vörös tengernél és a Balti tengernél, sőt az Atlanti óceán partjainál is sétáltam már, de sosem tudtam élvezni magát a vizet.

Ennek ellenére nagyon szeretem a tavakat, folyókat, tengereket, de csak messziről és csak fotózás szempontjából érdeklődöm irántuk.

Nektek van víziszonyos ismerősötök, vagy ti magatok is víziszonyosak vagytok? Tapasztalataitokat, véleményeteket hagyjátok meg egy kommentben a cikk alatt! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s