Sziasztok!

Itt van újra a hétfő és újra egy munkával teli hétnek nézünk elébe. Remélem jól telt a hétvégétek és pihentetek kicsit. Én tegnap kiélhettem magam újra fényképezőgépemmel a kezemben. Nagyon hiányzott már a rendszeres fotózás az életemből.

Szerencsére van új gépem és visszatértem és a kedvenc társulatomat fotózhattam újra. Idén egyik korábbi színdarabjukat tűzték ismét a repertoárra. Az IMAGO, avagy Leleményes Odüsszeusz egy 12 színpados sétálószínházi előadás, amiben megtalálható a mai szarkasztikus humor.

Mi is az a sétálószínház?

A sétálószínház egy olyan műfaj, ahol a történet több helyszínen játszódik és a nézők a szereplőkkel együtt sétálnak a helyszínek között, így a közönség is a produkció részesének érezheti magát. Ez a műfaj az egész országban egyedülálló, aki teheti jöjjön és nézze meg a társulat bármelyik előadását. Itt megtalálhatjátok a társulat facebook oldalát, ahol mindig a legfrissebb infokról értesülhettek.

IMG_0865_1

Az én kapcsolatom az erődszínházi társulattal 2015 júniusában kezdődött, amikor az egyik állandó tag azzal a felkéréssel keresett meg, hogy fotózzam a Katona című előadásukat. Azóta, ha időm engedi mindig megyek és nem csak a fotózás miatt, hanem a társaság is nagyszerű, minden közös program jó hangulatban telik.

A társulat folyamatosan hirdet tagtoborzást, ezek időpontjáról is a facebookon tudsz érdeklődni.

A tegnapi előadásról készült fotókat itt tekinthetitek meg. Ha megjött a kedvetek, akkor látogassatok el Komáromba, a Monostori Erődbe augusztus 6-án és nézzétek meg személyesen is az előadást. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s