Sziasztok!

Mostanság biztosan észrevettétek, hogy gyakrabban írok, mint azt szoktam csinálni. Vannak az életemben olyan időszakok, amikor egy picit eltűnök és olyankor van olyan, hogy akár 1-2 hétig nem is írok semmit. Ez általában vizsgaidőszakkor szokott előfordulni, vagy olyankor, amikor kicsit több munkám van.

Tavaly nyáron kicsit nagyobb volt ez az eltűnés, hiszen majdnem 3 hónapig nem írtam semmit, konkrétabban 10 hétig voltam inaktív ezen a fórumon.

IMG_8910 wp

Facebookon tavaly több üzenetet is kaptam, hogy mi történt, miért tűntem el és miért nem írok semmiről, hiszen annyi minden történt abban az időben és többen sérelmezték, hogy nem írtam összefoglalót a Placido Domingo koncertről, pedig ott hatalmas bonyodalmak voltak.

Ment itt a találgatás több fronton, hogy biztos végleg abbahagytam, vagy nincs ötletem, hogy miről írjak, vagy csak szimplán meguntam az egészet.

Nos az egész hátterében az állt, hogy egy kicsit besokalltam. Nem nagyon szoktam foglalkozni a kritikákkal, pláne nem a rosszindulatúakkal, de akkor egy kicsit úgy gondoltam, hogy vissza kell vonulnom. Átgondoltam a dolgokat, hogy mikkel is szeretnék foglalkozni és a jövőben milyen témájú cikkeket írjak, illetve, hogy megéri-e nekem ez az egész blogolós dolog. Tudjátok korábban is blogoltam már, de akkor csak tematikus írásaim voltak, amiből maximálisan kihagytam a magánéletem, de ez a műfaj teljesen más.

Tavaly ezalatt a 10 hónap alatt átgondoltam mindent, elolvastam minden korábbi cikkemet. Megnéztem, hogy mik voltak azok a dolgok, amik annyira nem voltak népszerűek és azokat, amiket egyáltalán nem néztek. Ha megnézitek a két évvel korábbi cikkeimet teljesen másképp néztek ki. Volt olyan, hogy csak egy képet, vagy egy videót osztottam meg. Hát persze, hogy a kutyát sem érdekelte ilyen tartalom. Ennek megosztására ott van a facebook. Vagy például a pár mondatos írásaimat sem sokat olvasták.

Rengeteg mindent néztem végig és erre kellett az a 10 hét szünet. Összegyűjtöttem néhány témát, amit érdekesnek találhattatok és azokból vázlatokat készítettem a leendő cikkekhez. Továbbá ezalatt az idő alatt döntöttem el, hogy egy kicsit invesztálok is az oldalba, hogy a tartalmon kívül a kinézet is legyen már valamilyen.

Idén nyáron ígérem nem fogok 10 hétre eltűnni, hiszen nyitott szemmel járok és minden nap megragadok valamit, amiből lehet cikket írni. Mostanában inkább spontán jönnek ezek a dolgok. Ezen kívül viszont még tervben van egy fotós miniblog elindítása is, mert szeretett szakmámról nem nagyon szoktam írni.

Holnap 5 órakor, ha az égiek is úgy akarják, akkor egyik állandó fotómodellemmel, Csongorral megyünk a Budai várba fotózni és ismét kiélhetem a fotózás iránti szenvedélyem.

Egy gondolat “Idén is eltűnök? Mi is történt tavaly?” bejegyzéshez

  1. Kedves Gergő!

    Kérlek engedj meg nekem egy kis kritikát a blogoddal kapcsolatban. Az utóbbi időben nem rossz témákat válogattál össze, viszont szeretném megjegyezni, hogy a stílusod csapnivaló! Egy általános iskolás sokkal jobban fogalmaz, mint Te! Rengeteg helyesírási hibád van, amit úgy gondolok, hogy tanárként nem engedhetsz meg magadnak!!! Ha te nem tudod, akkor a tanítványaidtól hogyan várod el??? Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy igaz a kijelentés, hogy aki nem tudja az tanítja! Ugye? 😉 Szerintem ne folytasd, mert így sok sikered nem lesz, csak magad alatt vágod a fát! Aranyos vagy, hogy így próbálkozol, de ami nem megy azt nem szabad erőltetni! 😉 Annyi szép civil szakma van. Miért nem mész el recepciósnak? A blog íráson kívül amúgy a fotóid is csapnivalók! Megnézném azt az iskolát, ahol kiadták neked a papírt. 😉

    További szép estét kíván egy régi ismerősöd:
    Lovas Ágnes 😉

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s