pexels-photo-215376Sziasztok!

Nem telik el úgy nap, hogy ne látnék az utcákon a mobiljukba bújt embereket, akiket, ha nem kerülsz ki, akkor simán neked mennének. Az a mai világban teljesen normális az okos telefonok korszakában. Mindenki elérhető és rengeteg ingyenes platform létezik már az azonnali kapcsolattartásra.

Nagyon népszerű csomagokat állítanak már össze a mobilszolgáltatók, hogy mindenki elérhető legyen non-stop.

Most viszont kapaszkodjatok meg! Nekem nincs mobilinternet előfizetésem, sőt még előfizetéses mobilszámlám sincs. Mai napig a pre-pay feltöltős módszerrel használom a telefonom. Amúgy nem vagyok konzervatív, de nekem azért nincs mobilnetem, mert nem használnám, így felesleges lenni fizetni érte.

Nagyon jó dolog az okos telefon. Nekem kimondottan tetszik, hogy az egész egy nagy kijelző és mindent jól látok rajta, de internetezésre nem szeretem használni. Nagyon ritkán, amikor SOS szükségem van valamire, akkor wifire szoktam felcsatlakozni vele, de azt is csak ritkán. A messengert kimondottan utálom rajta, mert rengetegszer gépelek mellé. Olyan kicsik a billentyűk, hogy szinte lehetetlenség normálisan írni rajta. Egy állandó szenvedés számomra.

Sokan régimódinak tartanak emiatt, de aki nagyon utol érni az telefonon bármikor kereshet. A számom 12 éve változatlan. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s