Sziasztok!

Mint mát egy korábbi cikkemben írtam megpróbálok minden nap előjönni egy cikkel, egy amolyan beszélgessünk hétköznapi dolgokról formátummal. Ennek a sorozatnak ez lenne az első része és innentől kezdve minden nap lesz egy rövidebb kis írás valamiről.

A ma reggelem úgy indult, hogy újra kellett telepítenem a laptopomat és addig a régit kellett használnom, amíg telepített. Ez idő alatt egy kicsit belemélyedtem a facebookba és velem szemben jött egy videó, hogy mi kell a boldogsághoz? Ezek után gondoltam én is boncolgatom kicsit ezt a témát, de nem úgy, hogy csak leírom nekem mi okoz boldogságot, hanem úgy általában mik azok a dolgok, amik az embereknek számítanak a boldogsághoz.

o-HAPPINESS-facebook-1

Rengeteg minden van, ami örömet és boldogságot okozhat egy embernek. Sokan a családban találják meg ezt, vagy egy saját gyerekben. Sokunknak egy kis háziállat, mint például egy kiskutya okoz végtelen boldogságot. De vannak olyan emberek, akiket a karrierjük, a pénz, vagy az utazások tesznek boldoggá.

Mindenkinek MÁS az ami boldogságot okoz. Emiatt nem szabad elítélni, vagy lenézni a másikat, mivel, mint minden cikkemben hangsúlyozom, emberek vagyunk és különbözők a szokásaink, igényeink.

Többen engem is el szoktak néha ítélni, mert ha megkérdezik tőlem, hogy milyen lenne nekem az optimális, boldog család, akkor mindig azt mondom, hogy a legboldogabb gyerek nélkül. Nekem nem a család okozza a legnagyobb boldogságot, sajnálom én ilyen vagyok.

Nekem a boldogságot a tanítás és a fotózás okozza. A legnagyobb öröm, ha láthatom a tanítványaim fejlődését, vagy azt, hogy a sikereikben esetleg én is segíthettem nekik. Vagy az is hatalmas öröm, ha valakinek tetszenek a fotóim és elismeréssel nyugtázza a munkámat. De nekem egy utazás vagy kirándulás is hatalmas örömet tud okozni és nem mellesleg a rengeteg emlék és fotó, ami ilyenkor megmarad a jövőben.

Nektek mit jelent a boldogság? Írjátok meg egy kommentben a cikk alatt! 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s