Úgy néz ki ma nem tudok nyugton maradni és ismét homlokon csókolt a múzsa és ismét írni támadt kedvem. 😀 Nemrég elkezdtem ezt a kínos történeteim sorozatot és ez már a harmadik rész. Az első részben az osztályfőnökömmel átélt kellemetlenségekről írtam, a második részben pedig az angolul beszélő hajléktalan volt a téma.

Ebben a cikkben ismét visszatérek a középiskolába. Már nem is emlékszem hányadik osztályban volt, de az eset angol órán történt, az akkori angoltanárommal. Ha ő olvassa ezeket a sorokat, akkor nem biztos, hogy emlékezni fog rá, de ha igen, akkor remélem már ő is csak jót nevet rajta. Akkor, abban a szituációban először viccesnek tűnt, aztán kevésbé volt vicces.

,Na de mi is történt?

Azt tudni kell a háttérről, hogy a legtöbb tanárommal nagyon jó kapcsolatom van, vele is jó volt, mindig számíthattam rá, ha valami gondom vagy kérdésem volt. Szóval az egész ott kezdődött, hogy vagy első vagy második óra volt az angol és akkor még valamiért bejártam, annak ellenére, hogy levizsgáztam év elején az egész éves anyagból. A tanárnő kicsit paprikás hangulatban volt és én csak viccesen annyit jegyeztem meg, hogy milyen kis kötözködős hangulatban van. Ő ezt nem annyira viccesen fogta fel és teljesen kiakadt rajta, pedig tényleg nem bántásnak gondoltam, hiszen még nem is bunkó hangsúllyal mondtam.

Utána természetesen nem győztem magyarázkodni és bocsánatot kérni és a legkínosabb az egészben az volt, hogy a többieknek a következő órán az én beszólásom miatt kellett röpdolgozatot írniuk és a tanárnő úgy kezdte az órát, hogy ez azért van mert ő egy kötözködő tanár. Akkor mindenki szemében én voltam a szemét és valamilyen szinten igazuk volt, hiszen én miattam kellett dolgozatot írniuk.

Szerencsére a tanárnő rövid időn belül megenyhült és azt mondta, hogy a röpdolgozatokat nem számítja bele az év végi jegyek átlagolásakor.

Akkor ismét kaptam egy intést az élettől, hogy akármennyire is közvetlen egy tanárommal a kapcsolat, azért a szavaimnak súlya van.

Veletek is történt hasonló? Ha igen, akkor a történeteteket osszátok meg a cikk alatt egy kommentben! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s