Sziasztok!

Szép estét mindenkinek! Egész jól kezdődött a mai napom. Reggeli 3 órám után elmentem bankba ügyeket intézni, majd a Biotech USA üzletében beszereztem a reggeli pörgető folyadékomat és vettem pár Zero Bar szeletet is. Csak 5-re mentem vissza nyelvsuliba, addig itthon le tudtam hűlni kicsit a légkondi alatt és egy picit el is aludtam.

Délután, amikor találkoztam apámmal megkértem, hogy 8-kor, amikor végzek, vigyen ki a vasútállomásra, mert tegnap lejárt a bérletem és vennem kéne újat. El is jött értem, oda is mentünk, majd akkor ért a hideg zuhany. A jegypénztár augusztus 11-12-én zárva tart.

Closed-Sign-File

Ezzel még nem is lenne gond, de nekem holnap 15:00-ra Pesten kell lennem a Westendben úgy, hogy nincs bérletem. Jött az isteni szikra, hogy akkor letojom, hogy nincs bérletem veszek egy menetjegyet Kelenföldig és akkor majd Pesten veszek bérletet. Ezután következett a másik hideg zuhany. Holnap 13:00-tól Komáromban az amerikai autós fesztivál miatt a főbb utak le lesznek zárva így nem fogok tudni kijutni a vasútra.

Mit tegyek most? Legközelebbi jegypénztár, ahol tudok bérletet venni az Tatán van, így holnap kénytelen leszek elvitetni magam Tatára, hogy eljussak Pestre és időben meg tudjak jelenni a holnapi megbeszélésemen.

Kalandos egy utam lesz holnap az már biztos.

Nektek hogy telt a napotok? Válaszaitokat hagyjátok meg egy kommentben a cikk alatt! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s