Sziasztok!

Remélem jól vagytok és nem olvadtatok még el. Remélhetőleg holnap már itt lesz a lehűlés és élvezhetjük a kint létet is. Egyelőre még mindig a légkondi tartja bennem a lelket. Na meg az, hogy itt a hétvége és remélem, hogy el tudok menni valamerre fotózni kicsit. Ti mit terveztek? Én holnap találkozom valakivel. Még nem szeretném elárulni, hogy kivel, de annyit elmondhatok, hogy ismerhetitek őt az internetről és a youtube-ról. A találkozó témájáról is majd egy későbbi cikkben fogok írni.

17310907_1889217114688746_1855010877390996917_oMost pedig eljutottam odáig, hogy elmeséljem végre, hogy hogyan találkoztam először a youtube népszerű vloggerével Csecse Attilával. Már régebben terveztem ezt elmesélni, de mindig elhalasztottam valami miatt. Attila, ha olvasod ezt a cikket, akkor kérlek ne haragudj, hogy mindezt most megosztom az olvasóimmal. 😀

Attiláról azt kell tudni, hogy korábban The Bookaholic néven könyvekkel kapcsolatos videókat készített nagyrészt, majd későbbiekben váltott és azóta vlogokat készít.

Az egész 2014-ben történt, tudom nem tegnap volt. Este volt és vonattal jöttem vissza Komáromba Pestről és emlékszem nagyon fáradt voltam. Gyorsvonattal jöttem és azon nem volt sem konnektor, sem wifi, így nem tudtam laptopozni, végigunatkoztam az egész utat. Nálunk családon belül bevett szokás volt, ha telefonáltam apámnak Tatánál, akkor kiindult elém a komáromi vasútállomásra, hogy kocsival vigyen haza.

Ezen az estén is így történt. Kiindult a vonat Tatáról és egyből telefonáltam haza, hogy egy megálló és Komárom következik. Letettem a telefont és hátradőltem. Abban a pillanatban, amikor letettem a telefont egy srác, aki mögöttem ült kicsit ijedt hangon megkérdezi, hogy már Komárom jön és elhagytuk Tatát???

Ez a srác nem más volt, mint Csecse Attila, aki ha jól tudom akkor még nem volt vlogger. Megnyugtattam, hogy no para elég gyakran közlekednek a vonatok és ha vár 10 percet, akkor a másik vonattal vissza tud indulni.

Azóta többször utaztunk már egy vonaton és több alkalommal is beszélgettünk, egyszer a metrón végállomástól végállomásig csak ezt beszéltük, hogy végül az anyukája jött el akkor érte Komáromba.

Amúgy Attila a való életben is nagyon kedves és nagyon közvetlen. Utoljára, amikor találkoztunk akkor éppen mindketten vizsgákra készültünk.

Bocsi Attila, hogy ezt most itt megosztottam, de mai napig megmosolygom, amikor erre a találkozásra gondolok. 😀

Egy gondolat “Esetem Csecse Attilával” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s