Sziasztok!

Utoljára azt hiszem egy hete írtam nektek. Elnézést a sok késlekedésért, de mostanság nagyon fáradtnak érzem magam, ezt az is bizonyítja, hogy az elmúlt napokban mindig elalszom a vonaton. A napokban sok minden történt velem. Múlt héten szombaton Trexler Erikkel találkoztam, akit a fiatalabb korosztály mostanában a Középsuli websorozatban láthat a youtube-on. Egyelőre nem mondom el, hogy mi volt a találkozásunk célja, erre majd egy külön cikkben kitérek.

Amúgy nagyon csinos lettem kedden, mert hosszú idő után eljutottam Karolinhoz Egerbe és valami eszméletlenül jó frizurát csinált nekem. Mostanság nagyon élvezem, ha rövid a hajam.

Jah meg képzeljétek el, ma egymás után 3 jehovás is megtalált az utcán, vagyis pontosabban a harmadik a vonaton, miközben utaztam. Mindegyik el akarta mondani a kis mondókáját, de udvariasan megköszöntem és mondtam, hogy ismerem ezt a dolgot.

Most pedig olyat mondok, amit ritkán szoktam, de manapság kockulok egy kicsit. Tegnapelőtt a Media Marktba jártam és hosszú idő után nem szólalt meg a lelkiismeretem, hogy ne vegyem meg a Sim City 2013-as PC kiadását. Már régóta szemeztem vele. A Sims játékok nagy kedvenceim a mai napig. Az első 3 szériát nagyon szerettem, sőt a harmadikkal mai napig játszom, ha úgy van időm.

SimCity Hotels Block

A Sim City-vel, pontosabban a Sim City 3000-rel először 2004-ben ismerkedtem meg az egyik barátom szülinapi buliján és nagyon megtetszett. Egyből meg is kértem, hogy másolja át nekem egy lemezre. Akkoriban nagyon sokat játszottam vele, de a Sims jobban lekötötte a figyelmem.

Most pedig elkezdtem játszani ezzel az “új” kiadással és szinte nem tudom abbahagyni, annyira tetszik. Régen volt már ilyen, hogy ennyire le tudott volna kötni egy PC játék. Talán még a Star Wars: Knights of the Old Republic játéka volt ilyen.

Ti szoktatok kockulni? Ha igen, akkor melyik játékkal? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s