852Nem nagyon szoktam senkit pellengérre állítani, nem az én stílusom, de a napokban szinte minden Szabyestről szól. Azt tudnotok kell, hogy nekem idáig teljesen semleges volt ő, de most megnéztem pár videót, hogy megtudjam miért is utálják őt annyira.

Az egész dologra az egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem, hogy én mit gondolok erről. Végignéztem azokat a videókat, amiket átküldött és próbáltam objektíven látni a dolgokat. A videókon kívül a kommenteket is megnéztem.

Nézzük akkor nekem mi is a véleményem az egészről. Volt az a bizonyos videó, ahol Szabi elmeséli azt a történetet, hogy hogyan törte el a lábát. Ezalatt a videók alatt voltak olyan kommentek, hogy törje ki a nyakát, meg, hogy miért nem megy magánklinikára, úgyis annyi pénze van. Ez, ami a videók alatt folyik az kiborító, sőt gusztustalan. Azért elhiszem, hogy nem kedvelik, meg kiakaszt nagyon sok embert, de akkor sem kívánjuk valaki halálát!!! A pénzre meg csak annyit tudok mondani, hogy az egy magánügy, hogy ki mire költi, de ennek ellenére azt kell mondanom, hogy Szabi is provokálta az embereket azzal a fotójával, amin több millió forinttal pózol és bejelentette, hogy vett autót. Szabi! Tudom, hogy boldog voltál, de több szerénységet!

Ez a bizonyos ismerősöm, akit nem fednék fel kb. egy 15 perce linkelt be egy videót, amin Szabi bocsánatot kér és elmeséli, hogy az iPhone darálás vagy az iPad sütés sem volt igazi. Ezzel csak azt éri el, hogy elveszíti a hitelét a nézői előtt. Persze jó, hogy ezeket nem csinálta meg, de akkor is nem így kellene népszerűséget szerezni. Nem vagyok Szabira irigy, mert mindenki úgy csinálja meg a saját szerencséjét, ahogyan akarja, de akkor el kell fogadnia, hogy nagyon hamar ki fogja vívni rengeteg ember utálatát.

Amit most fogok írni, az pedig nem csak Szabira vonatkozik, hanem mindenkire, aki valamilyen formában is fent van az interneten. Minden írásnak, vagy videónak, aminek olyan tartalma van, ami megoszthatja a nézőket, olvasókat akkor fel kell készülni a kedvelések mellett az utálatra is.

A másik oldalon levőknek pedig csak azt tudom írni, amit már korábban írtam egy a negatív kommentekkel foglalkozó cikkemben, hogyha valami nem tetszik, akkor azt kulturált módon, a másik halálának kívánása nélkül is ki lehet fejezni, vagy ha annyira nem tetszik, akkor van egy kis piros x jel a kijelző jobb felső sarkában.

Tovább nem szeretnék foglalkozni az esettel, szerintem Szabi azért nagy részben magának is köszönheti ezt, hogy most őt nem kedvelik annyira. Szabi! Azt pedig neked kell elfogadni, hogy mindig is lesznek olyanok, akik nem kedvelnek, ezen kár agyalni.

Legyetek jók, most megyek dolgozni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s