rtr4vodiSziasztok!

Remélem jól vagytok. Mostanában kicsit több volt a teendők, azért nem írtam ebben a pár napban. Most úgy gondoltam egy kicsit írok a gyors éttermekről és arról, hogy hogyan viszonyulok hozzájuk. Van egy étteremkritikus blogom, ahol nagyrészt pozitív kritikával illetem az általam kipróbált helyeket, de még egyszer sem írtam a gyors éttermekről.

Emlékszem gyerekkoromban sokszor vártam, hogy mehessünk a mekibe. Talán nem is a kaja miatt, hanem inkább a Happy Meal Menu-höz járó játék miatt. Aztán a kajára is rákattantam. Mindent megettem, ami csirkés volt és persze a sültkrumpli. Annak idején kevésbé tudtam a tradicionális éttermeket preferálni. 16 éves lehettem, amikor megnéztem a Super Size Me című doksifilmet arról, hogy milyen egészségtelen a gyors kaja és milyen adalékokkal manipulálják az emberi szervezetet, hogy még többet egyenek.

A gyors kajáról a nagy fogyókúrám kezdetekor mondtam le, azóta talán 3-4 alkalommal ettem mekiben. Nem is nagyon kívánom a junk food-ot, egyáltalán nem hiányzik. Sokkal jobban tudom értékelni egy jól elkészített ételt, mint egy olyan valamit ami 3 perc alatt kész van.

Én nagyon szeretek étterembe járni, de csak olyan helyre, ahol megvan az érzés, hogy leülünk és nyugodtan elfogyasztjuk az ételt. Nem szeretem, ha sürgetnek. 🙂

Most csak ennyit, majd a kövi cikkemben írok egy kicsit az elmúlt napjaimról, ST. Andreas Bar, Titanic kiállítás, Áron szülinapja, stb…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s